Автоматична Машина За Налягане Масло, Ядки, Семена Масло Presser Pressing Machine All Stainless Steel Oil High Extraction
New

Автоматична Машина За Налягане Масло, Ядки, Семена Масло Presser Pressing Machine All Stainless Steel Oil High Extraction

BGN 664.00

В магазина


Как да изберем подходящ автоматично маслен съобщение?
1.
Тази машина налягане на маслото има 3 вида натискане на пътища. С участието на " от другата машина вестници масло, нашата преса масло приема особена вътрешна структура, която е направена от 3 части (средата : осмоъгълник, всяка страна : кръгова ). многократно натискане на пътя, за да отговори на различни семена натискане. Прес бар е направен от хранително-вкусовата германската трапезария стомана, която е по-висока твърдост, много подходяща за маслен пресоване на ядки и семена.
Ниско ниво на шум : шум под 50 db, по-малко, отколкото да говорите;
Работа от дълго време : машина преса приема индустриален мотор 1200 W, 4 нива метална шестерню, четка за по-малко, никакви електронни части.
Лесен за почистване : натискане на бъчва записано 4 винта и почистване на бъчва, просто извлича винт. Ние осигуряваме гаранция 1 година за цялата машина.
Моля, прочетете тарифа за извличане на петрол по-долу. Различни размери и форма вътре натискане на бъчва правят налягането вътре в бъчва, като по този начин води подаване на масло обратно, така че таксата за извличане на петрол подобрен. Той е в състояние да работят 24 часа в денонощието, без да спира. дългата продължителност на живота и лесен за поддържане
Машина за налягане на маслото има продължителност на живот повече от 10 години. Благодарение на материала от неръждаема стомана и суровини, и масло няма контакт с нито един пластмасов детайл, който осигурява чистота и здраве масло.)
I : материал автоматично маслена преса, особено материал пресоване на бъчва и пресоване на пръта
Храни, неръждаема стомана е най-често използваният материал за кухненски прибори. И всички части на машината са универсални компоненти; можете да намерите замяна при всеки голям магазин за хардуер, освен прессового багажника.
Скорост на извличане на масла - - - зависи от маслодайни семена, само за справка
.

Основни свойства

търговска марка:
LZHZXY
Състояние:
НОВО
Тип:
Вертикален
Номер На Модела:
ПРИЕМНИКА-505
Номер На Продукта:
H0672
Размери на продукта:
45 * 18 * 22cm
Размер на опаковката:
55 * 30 * 35 см
Материал:
Неръждаема Стомана 304
Напрежение:
Ac 220V 50 Hz
Максимален Въртящ Момент:
1200 W
Време за предварително загряване:
6 минути

Избор на купувачи