Руската версия BG клавиатура за лаптоп LENOVO V109820BS1 NSK-B20SN N4L-US 9Z.N5GSN.001 с рамка
New

Руската версия BG клавиатура за лаптоп LENOVO V109820BS1 NSK-B20SN N4L-US 9Z.N5GSN.001 с рамка

BGN 20.14

В магазина

Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7.001 с рамка
Оформление : BG на руски език
Нова висококачествена клавиатура
100% съвместим с производителя
Равностоен Дубликат Част
Нашата картина може да се увеличи,моля, проверете картина, преди да купите! Моля, не забравяйте да проверите съвместимостта на вашия лаптоп преди да поръчате този продукт, и всяка клавиатура е тестван преди да изпратите и работи на 100% . поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).
Съвместимост С :
Руската версия BG клавиатура за лаптоп LENOVO V109820 BS1 NSK-B20 SN N4 L-US 9 Z. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.
Сменете си неисправную, треснувшую, неработеща клавиатура,ако имате някакви въпроси,моля първо се свържете с нас,благодаря
1.Гаранция и гаранционни условия започват от датата на закупуване. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния срок. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни,ние ще ви помогнем да разрешите проблема за вас време!
2.

Основни свойства

Стандарт:
Руски Стандарт
Номер На Модела:
За V109820BS1 NSK-B20SN N4L-US 9Z. N5GSN. 001
Съвместим Марка:
Lenovo
търговска марка:
Акутина
Състояние:
НОВО
гаранция:
една година
Качество:
Високо качество, напълно тествани преди да изпратите!
Доставка:
Безплатна доставка за стълб порцелан / ePacket

Избор на купувачи