Секси една жена с прозрачна черна латексными чулками плюс размер за поръчка
New

Секси една жена с прозрачна черна латексными чулками плюс размер за поръчка

BGN 60.00
BGN 65.60

В магазина


(3) Третият начин за намаляване или премахване на високо триене на латекс когато обвързването е хлорировании каучук. Има 3 основни начина на обучение латексного сесии до носенето. Гума може да се надраска, ако я търкайте прекалено силно, така че бъдете внимателни. Можете също така да се носят няколко леки памучни ръкавици, за да се избегне всякакъв вид щети
При работа с латекс голи ръце, се уверете, че те са чисти, преди да влезе в контакт с вашата дрехи. Моля, обърнете внимание, че ние не приемаме за отрицателни коментари.
За обратна връзка : обратната връзка е много важно и за двама ни, ако вие сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, помогнете да оставите положителен отзив за нас, ние ще направим същото и за вас. Избягвайте влажни условия на съхранение доставка превозвач по подразбиране, която ние използваме, е регистрирана Китай Пост въздушна поща, Ако имате спешно нужда от продукт , ние силно препоръчваме Да се плаща допълнително 16 за бърз експрес, който отнема около 15 дни .
Не търкайте външната повърхност на облекла е твърде силно или груба кърпа, тъй като гланцирана повърхност може да бъде постоянно надраска.
ВРЪЩАНЕ
Ако не сте доволни от получения продукт, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да реши този проблем за вас.
Пакетът включва : 1 чифт чорапи
Клеится ръчно от 100% чист латекс, дебелината е 0,4 мм
Цветова схема :
Облечен
В крайна сметка, латексова дрехи, предназначени за това, за да бъде здраво облегающей.
Съхранение
Латексную дрехи е най-добре пазената развешанной в гардероба далеч от източници на топлина, на светлина (особено на ярка слънчева светлина и по-силна ултравиолетова радиация, която разгражда на по-леки дрехи), метали, масла, разтворители, смазочни масла и огън. Ако не сте доволни от нашите стоки, моля, нека не ни отрицателна обратна връзка веднага, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви дадем бързо решение.

Основни свойства

Специална Употреба:
Екзотична Облекло
Пол:
Жени
търговска марка:
Ларпгеары
Материал:
Ликра
Тип Елемент:
Чорапи
Материал:
100% чист латекс
Дебелина на:
0,4 мм
Цвят:
Всяка цветова схема
Размер:
Standard size or custom made
Обработка:
100% ръчна изработка
Поръчка _?:
Да, това ще отнеме повече от 15 дни

Избор на купувачи