Отлив в Пурвиле картини на Клод Моне начало декор ръчно рисувани репродукция на класическата изкуството
New

Отлив в Пурвиле картини на Клод Моне начало декор ръчно рисувани репродукция на класическата изкуството

BGN 147.00
BGN 171.20

В магазина

Какво е възпроизвеждане на маслената живопис? Възпроизвеждане на маслената живопис-това е пресъздадена ръчно оригинални картини. каква е разликата между ръчно рисувани с маслени бои и с гравюри? Щампи, които можете да намерите в много сайтове в интернет и в много магазини, това е просто на печатни изображения на оригинални картини. Извадка на нашето пълно плащане картини ние получаваме плащането Esrow и кредитна карта по подразбиране. Не натоварва и не обрамляясь. Добре поръчка модел (снимка/снимки в платно) други F.
Добре дошли в Jacky Gallery Product details Name : Low Tide at Pourville II ориентация : хоризонтална размер : както е посочено по-горе(1 инч=2,54 см).
Възстановяване на суми 1. докато се занимават с маслени картини от 2000 г. намира се в провинция Фудзиен на Китай 2. Целият пълно възстановяване ще бъде издаден, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Експресна доставка на разположение в DHL, EMS, Fed Ex. купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Репродукции позволяват притежава точно копие на шедьовър, който може да се намери само в световно известни музеи на изкуствата. Тази картина-репродукция, а не оригинал .

Основни свойства

Размер (Инчове):
24 X 20, 32 X 24, 40 X 30, 48 X 36, 64 Х 48
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Импресионист
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
търговска марка:
Земалу
помощ:
10
ИИД:
19238
M:
M2

Избор на купувачи