Високо качество на открито сгъваема маса къмпинг преносим маса за пикник стоманена тръба алуминиева сплав материал е здрав маса 95 * 55*65 см
New

Високо качество на открито сгъваема маса къмпинг преносим маса за пикник стоманена тръба алуминиева сплав материал е здрав

BGN 293.00
BGN 366.40

В магазина

Гаранция & сервиз : предлагаме ви 1-месечна безплатна замяна. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Спедиция : когато правите поръчка по поръчка, Моля, изберете метод перевозкы пратката и да платите за поръчката, включително такса перевозкы на пратката. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
start Isv Module Wrap9134
end Isv Module Wrap9134. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
СЪВЕТИ :
1. размер : дължина 95 * ширина 55* височина 65см
2. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.

Основни свойства

Стил:
Селски райони
Сгънати:
ДА
Размер:
95*55*65cm
Номер На Модела:
ZY-954565
is_customized:
Yes
Материал:
Метални
Външен вид:
Модерен
Приложимо Брой:
6
Начин На Инсталация:
Дискретен
Форма:
правоъгълник
Специфичните Използване:
Открит Маса
Обща Употреба:
Градинска Мебел
Вид На Метал:
Стоманена тръба от алуминиева сплав
Материалът Покритие:
Алуминиева Сплав
Подходящ парцел:
Плаж
Може ли да го добавите:
Is
весовая капацитет:
30 кг
Тегло:
4 кг

Избор на купувачи