15 бр. / лот 2 начина 1/4 BSP Мъжки до вътрешна дърворезба Лакът латунная тръба съединител на адаптер нова
New

15 бр. / лот 2 начина 1/4 BSP Мъжки до вътрешна дърворезба Лакът латунная тръба съединител на адаптер нова

BGN 22.00
BGN 23.18

В магазина

Изпратете ни имейл с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате.
Описание :
2 начина 1/4 " BSP Мъжки до вътрешна дърворезба Лакът латунная тръба съединител на адаптер количество : 15 бр.
Обратна връзка след като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти. Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви. Ние не възстановява разходите за обратна доставка. Нашият ангажимент към вас-да отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, почивни дни-в рамките на 48 часа. Ние винаги сме готови да прави неща.
Категория : Адаптер Съединител
Вид : 2 пътя, Лакът
Размер На Тръбата : 1/4 "
Материал : Месинг
Модел : SCNW-17
Връзка : един мъж за една жена това е съвсем нова, добро качество, y & high perf ormance
Доставка на плавателни съдове в САЩ : 7-15 дни кораб в други страни : 15-35days Забележка : Бразилия. Така че не се колебайте да се свържете с нас.
Условия за продажба на вносни мита, данъци и такси не са включени в цената или стойността на доставката. И дай ни възможност разумно да поправи ситуацията за разумен период от време, независимо от това, което ви притеснява. Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени. или други данъци върху вноса,но ние не можем да гарантираме липсата на данъци и такси, тъй като това зависи от политиката на страната
Благодаря ви и успех!
.
Политика за връщане на 100% възстановяване-гаранция в продължение на 30 дни, ние приемаме рекламации за обмен или връщане в рамките на 30 дни от датата на доставка на стоката. Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ние обикновено маркируем стоки на най-ниски цени в митническата декларация, и се опитваме да ви помогне да намалите или избегнете GST или V. Вашето удовлетворение е най-важно за нас.Украйна ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че срокът за връщане е до 60 дни.

Основни свойства

Номер На Модела:
1/4
Тип:
Фитинги

Избор на купувачи