Ролка GT2 12 зъбите дупка 3,175 mm за колан с ширина 6 мм
New

Ролка GT2 12 зъбите дупка 3,175 mm за колан с ширина 6 мм

BGN 32.00

В магазина

Моля, уверете се, че е правилно и актуална. Като сериозен и отговорен продавача, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема., Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ . Купувачи трябва да се свържете с нас, ако имате нужда да се върне или обмен на стоки в рамките на 5 дни от момента на получаване на пратката.Ролка GT2 12 зъбите отвор 4 мм
Профил на зъба : зъб GT2
Стъпка : 2 мм
Номер На Зъба : 12
Диаметър на отвора : 3,175 мм или 4 мм
Ширина на колело : за колан gt2 ширина 6 mm или 9 mm
Ролка gt2 диаметър 3,175 mm за безпилотни летателни апарати на разположение на склад
ДОСТАВКА
Продуктите ще бъдат изпратени с отслеживающим номер в съответствие с графика, показани на уеб сайта, всички продукти ще бъдат тествани преди да бъдат изпратени.
КОМЕНТАРИ
Обратната връзка е важна част от обществото Ali, и ние се опитваме да направим всичко възможно, за да заслужа вашата положителна обратна връзка. Ние изпращаме само на адрес в . Ние ще работим усилено, за да реши всеки проблем, който може да възникне,така че, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни отзиви-лоша обратна връзка-това не е най-добрият начин за решаване на проблема. Условно депозиране ще задържи плащането до тогава, докато не получите поръчката си с удовлетворение. Транспортна Логистика :
Стълб на кита, стълб HK, Singpost, DHL, Fedex, TNT, etc доставят време : обикновено 15-35 дни, то ще бъде забавено празници, ужасно време или други unexcepted на риска. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Голямо благодаря!
ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ
Ние наистина позволяват обмен, ако клиентите са недоволни от продукта, въпреки това клиентите трябва да носят Товари за връщане и размяна.
ЗА НАС
Ние работим, за да предложим най-добрите продукти и услуги!Добре дошли в съобщение по всяко време,и ние ще се радваме да отговорим, обикновено в рамките на 24 часа.

Основни свойства

Материал:
Сплав
Тип:
Синхронизация
Номер На Модела:
GT2-12T-3.175 B-6

Избор на купувачи