Китайската културна революция колекция пропагандният плакат на комунизма Начало стенни диаграма на хартия стар плакат на стария 1976 poster017
New

Китайската културна революция колекция пропагандният плакат на комунизма Начало стенни диаграма на хартия стар плакат на стария

BGN 20.00
BGN 25.58

В магазина


75 X50cm
БЕЛЕЖКА :
Аз съм бизнесмен в Пекин Китай, както знаете, култура на китайската 5000-годишна история, съдържа безценна история и култура на всички изкуства,така занаятчийски изкуства имат дълга история,сега занаятчии използват древна техника за създаване на красиви и невероятни занаятчийски изкуства, като нефрит,златар и сребро, дърворезба и каменни артефакти,всички те са символ на щастие и късмет,затова си заслужава да се събират! Сега този път аз ще ви покажа изискани и великолепно съкровище!!! От снимките се вижда, че това е много добре.
Купувайки този продукт, вие, купувачът, се съгласявате с всички условия и разпоредби.
Дайте обяснение
Ясна плащане когато купувачът е поставена деталя ние ще в 3 трудоднях. Ние искаме да сте удовлетворени от покупката си и усърдно са работили с вас.Разбира се, ако закупите повече, цената ще бъде по-ниска. Ако не сте доволни от покупката си, по някаква причина, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.
Ние не носим отговорност за каквито и да било такси или данъци във вашата страна. Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да ги решим за вас най-бързо. Аз съм горд, че ние предлагаме на нашите клиенти е много добър продукт и най-добрата услуга, която далеч надминава повечето други дилъри в интернет.И ако не сте доволни от моето обслужване или моя стока,моля свържете се с мен навреме, реша го, за да сте останали доволни.

Основни свойства

Материал:
Хартия
Продукти:
Рисуване Живопис
Тип:
Плакат
Режим на рамката:
Без Рамки Огледала
Форма:
правоъгълник
Форма:
Единична стая
Рамка:
No
Техника:
Ръчно Рисувани
търговска марка:
Ориенталски код
Стил:
Японски Стил
оригинал:
ДА
Номер На Модела:
ААА
Среден:
Водоустойчиви Мастила
Поддържаща База:
Хартия
Тип калиграфия и живопис:
Китайска живопис

Избор на купувачи