1 бр./лот старинни документи формат А4 файлова чанта филц памук файлови чанти гледна градина цвете от дантела серия канцеларски материали за подаване на производст?
New

1 бр./лот старинни документи формат А4 файлова чанта филц памук файлови чанти гледна градина цвете от дантела серия канцеларски

BGN 5.76

В магазина


Размери на продукта : за хартия с формат A4.
Прибл. 33 * 23 виж
Материал на продукта : войлочный памук.
4 цвята за избор, благодаря.
Доставка :
1. Всички детайли ще бъдат потопени в рамките на времето за обработка, след като получите вашето обезщетение.
2. моля, съобщете на вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.
3. Безплатна Доставка :
Всички подробности ще безплатна доставка поща на Китай .
За изпращане на гладко и бързо, ние можем да изпратим на стоки през друга Експрес, решението ни е окончателно.
Обикновено това отнема 7-20 работни дни за пристигането на пощата на Китай, и отнема 3-7 работни дни чрез EMS, UPS, DHL и т.н.
4. Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне. Така че, Моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме. Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го следите.
Коментари :
1.ние сме зависими от нашето сатисифактион на клиента, за да успее.Така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас.
2.Ако сте доволни от нашите продукти,моля, пишете ни на активна обратна връзка.
3. свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно неутрално мнение.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодаря ви за вашата сътрудничество.
Обслужване на клиенти :
1.Ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.
2.Ние не носим отговорност за местната митническа такса. Но ние ще се опитаме да обяви като "безплатен подарък" или "модел" с по-ниска стойност на фактурата, за да намалите местните митнически такси.

Основни свойства

Тип:
Чанта За Документи
Форма:
Чанта
Размер:
A4 size
търговска марка:
YCDBTH
Номер На Модела:
1111F
Материал:
Плат

Избор на купувачи