модерно изкуство, пейзажи Сен-декларация за адрес на брега на платноходка картини на Клод Моне ръчно рисувани високо качество
New

модерно изкуство, пейзажи Сен-декларация за адрес на брега на платноходка картини на Клод Моне ръчно рисувани високо качество

BGN 147.00
BGN 171.20

В магазина

Икономична Експресна : това обикновено отнема около 20-30 дни.
Възстановяване на суми 1. 100% ръчно рисувани върху платно. Експресна доставка на разположение в DHL, EMS, Fed Ex. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Минимално време : 5-10 дни. Какво е възпроизвеждане на маслената живопис? Възпроизвеждане на маслената живопис-това е пресъздадена ръчно оригинални картини. Оставете ни съобщение за повече информация. Също така можем да western union и други плащания, моля, свържете се с нас за повече информация. Пример нашата пълно плащане живопис ние получаваме плащането Esrow и кредитна карта по подразбиране.
Добре дошли в Jacky Gallery Product details Name : Saint-Adresse, beached изказвам Sailboat, 1865 ориентация : хоризонтална размер : както е посочено по-горе(1 инч=2,54 см). Когато получите колет?
Време на работа = от момента на получаване на вашата поръчка до момента на започване на изпращане на Вашата поръчка.при получаване на пратката ние веднага връщаме пари. Време за доставка = с изпращане на пратката до момента на получаване от вас на пратката. Пакет бескаркасной живопис ще бъде пълен твърда тръба вътре и пузырчатым пластмаса отвън. Ние ще се погрижим за нашите копия, които се съдържат в едни и същи петна и техники, които се ползват художник-оригинал. Репродукции позволяват притежава точно копие на шедьовър, който може да се намери само в световно известни музеи на изкуствата. Въпреки това, тъй като картините са ръчно изработени и не са генерирани от компютър, винаги има малка разлика между възпроизвеждане и оригинал/изображение. За обратна връзка Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. кораб картини в света 4. купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка. Освен това, възпроизвеждането ще ви позволи да има копие на някои важни снимки или снимки на някои хора. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате те да са включени.

Основни свойства

Размер (Инчове):
27 X 18, 30 X 20, 36 X 24, 45 X 30, 60 X 40, 72 X 48
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Импресионист
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
10
ИИД:
18234
M:
M2

Избор на купувачи