картини за хола Иерусалимские ябълки по Claude Monet art flower високо качество на ръчно рисувани
New

картини за хола Иерусалимские ябълки по Claude Monet art flower високо качество на ръчно рисувани

BGN 147.00
BGN 171.20

В магазина

Нашите картини с маслени бои-това е истински копия, написани на ръка.при получаване на пратката ние веднага връщаме пари. Освен това, възпроизвеждането ще ви позволи да има копие на някои важни снимки или снимки на някои хора. Какво е възпроизвеждане на маслената живопис? Възпроизвеждане на маслената живопис-това е пресъздадена ръчно оригинални картини. Тази картина-репродукция, а не оригинал . Свържете се с нас за друг размер, ако имате нужда от него. Когато получите колет?
Време на работа = от момента на получаване на вашата поръчка до момента на започване на изпращане на Вашата поръчка. Минимално време : 5-10 дни.
Възстановяване на суми 1.
Добре дошли в Jacky Gallery име на продукта : Иерусалимские ябълки, 1880 ориентация : вертикален размер : как опции, изброени по-горе(1 инч=2. Целият пълно възстановяване ще бъде издаден, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Икономична Експресна : това обикновено отнема около 20-30 дни. изглежда ли репродукция точно като оригинала? В галерията на Джаки репродукции са ръчно изработени. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате те да са включени. Пакет бескаркасной живопис ще бъде пълен твърда тръба вътре и пузырчатым пластмаса отвън. Оригиналите са направени известни и уважавани художници като Ван Гог, Моне и много други.
Отпечатък вода и името на художника в картината са премахнати от завършена картина. Също така можем да western union и други плащания, моля, свържете се с нас за повече информация. Ние много внимателно обмисля произведения, които придобиваме. Просто трябва да ни изпратите вашата заинтересована снимка и да ни уведомите размера,който искате да рисувате, ние организираме професионален художник, за да нарисува за вас. Пример за плащане на нашата завършена, боядисване, ние получаваме плащането Esrow и кредитна карта по подразбиране. докато се занимават с маслени картини от 2000 г.

Основни свойства

Размер (Инчове):
20 X 24, 24 X 32, 30 X 40, 36 X 48, 48 X 64
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Импресионист
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
10
ИИД:
15206
M:
M2

Избор на купувачи