абстрактно съвременно изкуство тревожност картина на Едвард Мунк високо качество на ръчно рисувани
New

абстрактно съвременно изкуство тревожност картина на Едвард Мунк високо качество на ръчно рисувани

BGN 147.00
BGN 171.20

В магазина

Оригиналите са направени известни и уважавани художници като Ван Гог, Моне и много други. Икономична Експресна : това обикновено отнема около 20-30 дни. Също така можем да western union и други плащания, моля, свържете се с нас за повече информация. Минимално време : 5-10 дни. 100% ръчно рисувани върху платно. Добре поръчка модел (снимка/снимки в платно) други F. намира се в провинция Фудзиен на Китай 2. каква е разликата между ръчно рисувани с маслени бои и с гравюри? Щампи, които можете да намерите в много сайтове в интернет и в много магазини, това е просто на печатни изображения на оригинални картини. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. За обратна връзка Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или неутрално мнение или отворете спор в сайта, ние ще направим всичко възможно, за да решим проблема възможно най-скоро и да ви направи щастлив с бизнеса. Когато получите колет?
Време на работа = от момента на получаване на вашата поръчка до момента на започване на изпращане на Вашата поръчка. кораб картини в света 4. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате те да са включени. Това обикновено отнема около 7-10 дни. Тези картини са изпълнени талантливи художници, които са произведения на изкуството, създадени от някои от най-големите майстори в света.
Отпечатък вода и името на художника в картината са премахнати от завършена картина. Това е вашата възможност да станете собственик на шедьовър, които са ръчно изработени. Целият пълно възстановяване ще бъде издаден, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. изглежда ли репродукция точно като оригинала? В галерията на Джаки репродукции са ръчно изработени. Репродукции позволяват притежава точно копие на шедьовър, който може да се намери само в световно известни музеи на изкуствата.

Основни свойства

Размер (Инчове):
20 X 24, 24 X 32, 30 X 40, 36 X 48, 48 X 64
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Абстрактен
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
14
ИИД:
3703
M:
M2

Избор на купувачи