art landscape Madonna Живопис Edvard Munch painting for sale Highquality Hand painted
New

art landscape Madonna Живопис Edvard Munch painting for sale Highquality Hand painted

BGN 122.00
BGN 142.40

В магазина

Ние много внимателно обмисля произведения, които придобиваме. Въпреки това, тъй като картините са ръчно изработени и не са създадени от компютър, винаги има малка промяна между възпроизвеждане и оригинал/изображение. Какво е възпроизвеждане на маслената живопис? Възпроизвеждане на маслената живопис - това е възстановяването на оригинални ръчно изработени картини. Минимално време : 5-10 дни. Свържете се с нас за получаване на друг размер, ако имате нужда от него. Това е вашата възможност да шедьовър на ръчно изработени. Също така можем да western union и други плащания, моля, свържете се с нас за повече информация. В това време нашият художник, ще завърши картинката и изчакайте, докато боята изсъхне. Пакет бескаркасной живопис ще бъде пълен твърда тръба вътре и пузырчатым пластмаса отвън. Не промокнув и не обрамившись рамка. Експресна доставка на разположение в DHL, EMS, Fed Ex. Време за доставка = с изпращане на пратката до момента на получаване от вас на пратката.при получаване на пратката ние веднага връщаме пари. Когато получите колет?
Време на работа = от момента на получаване на вашата поръчка до момента на започване на изпращане на Вашата поръчка. Оригиналите са изпълнени известни и уважавани художници като Ван Гог, Моне и много други. Това се различава от начина на доставка. За обратна връзка Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.
Възстановяване на суми 1. Икономична Експресна : това обикновено отнема около 20-30 дни. каква е разликата между ръчно рисувани маслени картини и с гравюри? Щампи, които можете да намерите в много сайтове в интернет и в много магазини, това е просто отпечатани изображения на оригинални картини. Репродукции позволяват да притежават копие на шедьовър, който може да се намери само в световно известни музеи на изкуствата.намира се в провинция Фудзиен на Китай 2. купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка.

Основни свойства

Размер (Инчове):
20 X 24, 24 X 32, 30 X 40, 36 X 48, 48 X 64
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Абстрактен
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
14
ИИД:
16600
M:
M1

Избор на купувачи