Apollo Insulin Cooler box чанта среден размер на преносим изолиран диабетический инсулинова пътна чанта найлон алуминиево фолио торба с лед
New

Apollo Insulin Cooler box чанта среден размер на преносим изолиран диабетический инсулинова пътна чанта найлон алуминиево

BGN 40.00
BGN 78.66

В магазина

Ние сме повече от щастливи да следват вашите инструкции.
Ако сте научили информация за ситуацията с данък върху вноса в страната и мислите, че има начини за намаляване на данъци, които трябва да се заплати (или изобщо отказ данъци), просто ни кажете, че имате нужда от поставяне на инструкции по отношение на етикетирането, опаковката, декларации, фактури и т.
Моля, разберете, че разходите за доставка и обработка не се връща.
Ако този продукт е повреден при получаване, клиентът има до 7 дни от датата на получаване за обмен на нов или връщане за пълно връщане на парите.It може да запази студено в продължение на 8-10 часа между 2-8 градуса по Целзий по-студено гелевым пакет . Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Можете да го сложите в чантата-хладилник, след като в хладилник замразявайки 4 часа .
Параметри на термометъра :
Диаметър : 25 см
Дебелина : 6,2 см
Отклонение : ±2,5 °
отворете пластмасовата гелевый пакет и сложете вода в пластмасов гел с площ 3/5 (около 80 мл вода), след това запечатване автоматично се затваря.
началото
край
Apollo Insulin Cooler box чанта среден размер на преносим изолиран диабетический инсулинова пътна чанта найлон алуминиево фолио торба с лед
Колко дълго скоростна инсулин ще остане на студено?
да, ето ви и отговор :
1.) В полето за коментар по време на поръчка.
Пакет с лед и горещо пластмасово гел
Доставка
Ние ще изпратим само на физически адрес, моля посочете точният адрес и телефон.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.(Купувачът носи отговорност за транспортните разходи)
Въпреки това, хонорари за доставка не бъдат върнати, ако само не наситени с детайли, не неполноценны на пътя или качествена проблем.
Онлайн номер за проследяване ще бъдат изпратени на купувача по електронна поща на електронна поща.

Основни свойства

Тип:
Изолиран
Номер На Модела:
lco1688
търговска марка:
Аполон Уокър
Воспользуйся:
Храна
Материал:
Алуминиево Фолио
Цвят:
Сини
Материал:
Найлон+EPE+алуминиево фолио
Размер:
20*16*5cm

Избор на купувачи