Безплатна доставка-високо качество на най-добрите продажба на 150л / час на вода заварчик за бижута заваряване или други дребни метални детайли заваряване
New

Безплатна доставка-високо качество на най-добрите продажба на 150л / час на вода заварчик за бижута заваряване или други дребни

BGN 878.00
BGN 944.00

В магазина

3) Ако трябва да сме подценили му в търговския фактурата, за да спестят митнически, данъчни, моля, оставете ни съобщение за това. 2) имаме демонстрационно видео, за да ви покаже как да използвате машината, включително решение и работа. 5) моля незлое Забележка : ние не покриваме няма информация за щети след полза или в резултат на увреждане на вода.
Отполируйте акриловую и плексигласовую повърхност. 2) Ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги. свържете се с нас чрез Alibaba. Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.
Условия За Доставка :
Свободна превоз на пратка на UPS или Fed Ex или TNT или DHL случайно според различни страни и параметри на услугата districs. осигурете колкото е възможно повече информация за проблема, с които сте се сблъскали; в. Политика на връщане : се разрешава само размяна. Застраховка : купувачите да носят отговорност за всяка застраховка, която те смятат за необходима. Обратна връзка : моля, свържете се с нас преди да извършите или отрицателни, или неутрални коментари. върнете продукт за последователен обмен. По този начин, автомобилът трябва да бъде изпратен на склад , разположен в Шанхай, за магнитно изпит и премахване на магнитни. 1) Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките. Според различен капацитет и на изхода на газ, ние имаме повече от 10 модела за избора си.
Начин на плащане : 1) плащане в пълен размер трябва да бъде направено в рамките на 7 дни от подаване на поръчката; 2) купувачите носят отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. Ние можем да ви предоставим специален адаптер, за да го съпоставим с вашата местна контакт, включително стандарт за обединеното кралство, САЩ стандарт, Европейски стандарт, както е показано по-долу. 4) Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да претендира за замяна.

Основни свойства

Номер На Модела:
BT-800DFPH
търговска марка:
UKNOW
Име:
заварчик вода
Напрежение и ток:
AC220V 2.5 A / AC110V 5.5 A
Макс. На Изхода На Газ:
150л / час
Консумация На Вода:
50 мл/час
Макс. Добавяне На Вода:
4200 мл
Концентрацията На Разтвора:
15%
Диапазон На Налягания:
0,13-0,2 Mpa
Температура на пламъка:
2800 градуса по Целзий
Приложение:
Заваряване на малки метални части, полиране акрил и др изпичане
Брой jet пламък подкрепа междувременно:
2 комплекта

Избор на купувачи