Моющийся полиестер Коледен фон Хелоуин фон D-1660
New

Моющийся полиестер Коледен фон Хелоуин фон D-1660

BGN 21.00
BGN 32.00

В магазина


Нашият графичен дизайнер ще прави за вас, а след това аз ще публикуваме ви прави, за да потвърдите. Забележка Бразилия е 40-90 дни.
До : имам файлове можете да отпечатате веднага, като изпрати до вас?
А : Моля кажи ни размера, който искате. добавете горен / долен джоб или дупка 2. Нашият фон на първо място е насочена към новородени,деца, възрастни,празници,рождени дни,сватби и т.
Пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px,или разрешение не по-малко от 300 dpi, иначе печат ще бъде замъглено. Африка, Южна Америка заема 25-60 работни дни.
Допълнителни услуги, моля свържете се с нас 1.
най-важното е, че това е икономически изгодно. F&Q Q : каква е разликата между тънък винилови(художествена тъкан) и полиестер?
А на : тънък винил материал : не водоустойчив;може да се използва само за вътрешни снимки;повече за еднократна употреба.Обикновено трябва да изпрати в Съединените Щати 12-20 работни дни, Европа, Азия, Океания отнема 15-30 работни дни.
Въпрос : колко време ще струва ми изпратите фон?
А : трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате.Як, здрав, с ярък цвят, без шевове.особено интензивен,изработени по поръчка в рамките на 24-48 часа и се изпраща.Благодарение на това, че той не отразява светлината, той е подходящ за вътрешна употреба.
Памук, Полиестер ( по-висока цена, моля, свържете се с продавача, ако искате )
Сравнете с художествен филтър фон, хлопчатобумажный полиестер моющийся, здрав, безшевни ,за многократна употреба,сгъваем,не показва, прозрачен и без бръчки!
Ако фонът е разхвърлян, можете да го хвърлят в пералната машина.
Въпрос : Как да се създаде фон?
А : можете да изпратите персонализирана информация според номера на картинката тук.
Това е предпочитаният избор за фотографи., Нашите дизайнери могат да проектират различни среди в съответствие с нуждите на всеки клиент.
2 вида материали
Художествена Тъкан (По Подразбиране )
(фино плетиво, меко, с дебелина 0,3 мм ,с ниско тегло ,липса на блясък)
Художествена тъкан - най-продаваният материал, този материал е лек, малко водоустойчив, леко прозрачна.

Основни свойства

Размер (мм):
3x5ft полиестер, 5x7ft полиестер, 5x8ft полиестер, 5x10ft художествена тъкан, 6x8ft художествена тъкан, 8x10ft художествена тъкан
търговска марка:
ХУАЙИ
Тип:
Спрей За Боядисана
Номер На Модела:
Д-1660
Стил:
Деца
Пакет:
ДА
Материал:
художествена тъкан

Избор на купувачи