рожден ден на розов фон снимки художествена тъкан на новороденото и домашен любимец на фона на снимки студиен фон D-1990
New

рожден ден на розов фон снимки художествена тъкан на новороденото и домашен любимец на фона на снимки студиен фон D-1990

BGN 17.00
BGN 25.60

В магазина

Африка, Южна Америка заема 25-60 работни дни.капка корабоплаването 6.
Въпрос : Как да се създаде фон, който да не се продава?
А : можете да изпратите снимки или идеи и размера на иска си към нашия обслужване на клиентите, и на нашите дизайнери ще се опитат да проектираме този фон за вас.Може да се използва няколко пъти, е подходящ за професионални фотографи и фотостудий. добавете горен / долен джоб или дупка 2.особено интензивен,изработени по поръчка в рамките на 24-48 часа и се изпраща.Може да се сгъва за удобство за носене.
най-важното е, че това е икономически изгодно.
Въпрос : колко време ще струва ми изпратите фон?
А : трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате.Як, здрав, с ярък цвят, без шевове. Забележка Бразилия е 40-90 дни., Нашите дизайнери могат да проектират различни среди в съответствие с нуждите на всеки клиент. максимална безпроблемна ширина 300 см
(други магазини : максимум може да се отреже 180 см по-голям е размерът на фона трябва да сращивать;)
Полиестер материал : по-дебел, максимална безпроблемна ширина 300 см, може да се пере и глади;всеки сгъваем, лесен за носене, икономична цена, най-добро качество!Може да се използва както за вътрешна, така и за работа на открито, стрелба;може да се използва и се съхранява в продължение на дълго време.
Пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px,или разрешение не по-малко от 300 dpi, иначе печат ще бъде замъглено.
Това е предпочитаният избор за фотографи.смогите да бъде индивидуално към всеки размер 4.
Въпрос : Как можете да персонализирате фона на продажба?
А : можете да изпратите направени по поръчка на информация и размер на отдела ни за обслужване на клиенти чрез разговори или съобщения на поръчката. F&Q Q : каква е разликата между тънък винилови(художествена тъкан) и полиестер?
А на : тънък винил материал : не водоустойчив;може да се използва само за вътрешни снимки;повече за еднократна употреба.

Основни свойства

Размер (мм):
4x6ft, 5x7ft
търговска марка:
ХУАЙИ
Номер На Модела:
Д-1990 г.
Стил:
Деца
Тип:
Спрей За Боядисана
Пакет:
ДА
Материал:
художествена тъкан

Избор на купувачи