5x7ft (1.5x2.2m) странично оттичане на Коледен фон снимки художествена тъкан на новороденото и домашно приготвени сладкиши фон D-1564
New

5x7ft (1.5x2.2m) странично оттичане на Коледен фон снимки художествена тъкан на новороденото и домашно приготвени сладкиши

BGN 21.00
BGN 32.00

В магазина

максимална безпроблемна ширина 300 см
(други магазини : максимум може да се отреже 180 см по-голям е размерът на фона трябва да сращивать;)
Полиестер материал : по-дебел, максимална безпроблемна ширина 300 см, може да се пере и глади;всеки сгъваем, лесен за носене, икономична цена, най-добро качество!Може да се използва както за вътрешна, така и за работа на открито, стрелба;може да се използва и се съхранява в продължение на дълго време.
2 вида материали
Художествена Тъкан (По Подразбиране )
(фино плетиво, меко, с дебелина 0,3 мм ,с ниско тегло ,липса на блясък)
Художествена тъкан - най-продаваният материал, този материал е лек, малко водоустойчив, леко прозрачна.Ще има няколко гънки, когато отворите пратката, тя се нуждае от csutomer, да ходят на задната страна, за да премахнете морщину(не цялата). F&Q Q : каква е разликата между тънък винилови(художествена тъкан) и полиестер?
А на : тънък винил материал : не водоустойчив;може да се използва само за вътрешни снимки;повече за еднократна употреба. Забележка Бразилия е 40-90 дни. добавете горен / долен джоб или дупка 2.
Пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px,или разрешение не по-малко от 300 dpi, иначе печат ще бъде замъглено.
Нашият графичен дизайнер ще прави за вас, а след това аз ще публикуваме ви прави, за да потвърдите.капка корабоплаването 6.Благодарение на това, че той не отразява светлината, той е подходящ за вътрешна употреба.
Памук, Полиестер ( по-висока цена, моля, свържете се с продавача, ако искате )
Сравнете с художествен филтър фон, хлопчатобумажный полиестер моющийся, здрав, безшевни ,за многократна употреба,сгъваем,не показва, прозрачен и без бръчки!
Ако фонът е разхвърлян, можете да го хвърлят в пералната машина.
Въпрос : Как да се създаде фон, който да не се продава?
А : можете да изпратите снимки или идеи и размера на иска си към нашия обслужване на клиентите, и на нашите дизайнери ще се опитат да проектираме този фон за вас.

Основни свойства

търговска марка:
ХУАЙИ
Номер На Модела:
D-1564
Стил:
Деца
Тип:
Спрей За Боядисана
Пакет:
ДА
Материал:
художествена тъкан

Избор на купувачи