1бр естествен аметист ахат UARTZ Crystal непреработена проба на скъпоценен камък
New

1бр естествен аметист ахат UARTZ Crystal непреработена проба на скъпоценен камък

BGN 52.78

В магазина

корабоплаването SAL (корабоплаването SAL отнема около 18-30 дни. Тези отговорности отговорност на купувача. Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни. по-евтино и по-бързо)
2.
Правила за връщане
* Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с мен веднага.
Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си възстановят разходите за доставка и да ви компенсира някои пари.
* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само в случай, ако вие направите един общ плащане. Ако пратката загубени по пощата, мога да я изпратите отново или да изпратите пълен парите обратно. * Върнатите стоки трябва да бъде в оригиналната им опаковка и в условия на превоз, а не износени или променени.
Условия
Стоки се изпращат в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането. Ако имате нужда от превоз на товари EMS, ад се чувстват свободни да се свържете аз. Ако не можете да получите отговор от мен в продължение на 2 дни, това означава, че ние не можем да получите на вашата електронна поща. Моля, уверете се, че сте изпратили имейл на правилния адрес за електронна поща. Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва :
1.
Аз отговарям на имейли 7 дни в седмицата. След като направи, моля, пишете Ми за комбинирано фактури, ако аз още не е направила това.
* Изпращам в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането. най-евтиният, но е много бавно)
Комбинирана Доставка
* Щастлив съм да комбинирате доставка за теми, выигранным / закупени в рамките на 7 дни. най-бързият но много скъп)
4.
Доставка И Обработка На Товари
* Детайл ще бъде потопен от стълба на стълба на стандартен международен превоз на товари (с проследяване на номера). морска доставка (морска доставка отнема около 45-60 дни, ще е по-добре да не се избират морска доставка, ако нямате търпение да чака толкова дълго около 2 месеца. Моля, изчакайте, докато всички търгове ще се изчерпи.

Основни свойства

Тема:
Талисман
Материал:
Crystal
търговска марка:
gagny

Избор на купувачи