200шт 5x9. 8Inch(13x25cm) мек прозрачен издухано формоване PVC термосвиваемо чанти филм приключи козметична опаковка оберточные материали
New

200шт 5x9. 8Inch(13x25cm) мек прозрачен издухано формоване PVC термосвиваемо чанти филм приключи козметична опаковка оберточные

BGN 25.00
BGN 34.22

В магазина

По този начин, той може да подобри имиджа на компанията, да подобрят качеството на продукта. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване. модерен модерен вид. Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние не ще ви възстановим парите.
4) ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.Опазване на околната среда, чист и спретнат.
200шт 13х25см PVC термоусадочный чанта
Чанта PVC Теплоусаживающий съставен от колофон поливинилхлорид (PVC) и множество помощни материали.
6) Ако не сте получили вашата поръчка, след 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.
1) за клиенти в Германия , ако иска да достави Федерална Експрес или TNT , моля да ни кажете вашия номер ЭОРИ . Сега чанта PVC Теплоусаживающий един от най-често използваните теплоусаживающих материали.
4) ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Обратната връзка е много важна. силно теплоусаживающее усилие, то се свива според формата на продукти. добра прозрачност, тя може да се покаже възникването на продуктите е ясно. Без това митническо ще се върне на стоки в Китай . регулиране на тарифа за намаляване свободно, добра маневреност и пластичную капацитет.
2) всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. Подобри имиджа на продуктите.
3) Ние ще ви възстановим пълно плащане след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с .

Основни свойства

Тип:
Скоби За Чанти
Номер На Модела:
13*25 CM
Характеристика:
Еко-Содружественный
Материал:
свивам чанти

Избор на купувачи