1 инч ( вътрешен размер ) бронз Овалния отвор в чантата си люверсы с шайби 25 мм 1000 бр./лот
New

1 инч ( вътрешен размер ) бронз Овалния отвор в чантата си люверсы с шайби 25 мм 1000 бр./лот

BGN 64.00

В магазина

Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, които могат да повлияят върху това,колко бързо вашият продукт inpected. Цената за доставка се начислява на база на сметките за доставка и ще бъде намален от сумата за връщане.Връщането на помещение, причинени от погрешен адрес, непълно име на получателя и купувача, за да не взема поръчката, е собствената отговорност на купувача, и Пощенска плащане не се възстановява./лот
1 инч ( вътрешен размер ) бронз Овалния отвор в чантата си люверсы с шайби 25 мм 1000 бр.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Рекламации И Връщане На Парични Средства
1.ние ще ви изпратим подробности възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена. Изкуствен щети, използван елемент не се приема. По-ниска цена за големи количества. Всички цени, представени в нашия магазин, не включват данъци, купувачът носи отговорност за всички допълнителни разходи, направени (ако има такива)./лот
Информация За Продукта
Качество : 1000 броя ( 1000шт люверсы и 1000шт шайби)
Размер : вътрешен диаметър от 1 инч (25 мм )
Цвят : Оръжеен Метал
Повече възможности за избор на втулка и шайби, Моля кликнете върху изображенията по-долу :
Ние предлагаме изработка по поръчка на голям брой продукти, приветства консултация. купувачът е длъжен да оставите точен адрес за доставка, трите имена и точния номер.
Коментари
1. Благодарим ви!
2.
Ако не ви е позволено да поръчате няколко лота на път или това, което напомня, че пратката не е позволено да изпращат по ваш адрес, а след това този проблем от тук . моля, запишете продукт в първоначалния му състояние и направете снимки като доказателство за връщане или замяна.

Основни свойства

Тип:
Спойка
търговска марка:
Жунсяо
Номер На Модела:
STG024
Материал:
Метални
Цвят:
оръжеен метал
Размер:
1 inch ( 25mm ) inner diameter
is_customized:
Yes

Избор на купувачи