Безплатна доставка на 2 бр. DIY качество UNS10-28 американски стандарт умират резбонарезни инструменти струг модел инженер резба чайник
New

Безплатна доставка на 2 бр. DIY качество UNS10-28 американски стандарт умират резбонарезни инструменти струг модел инженер

BGN 7.98

В магазина


Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Висока твърдост и дълготраен печат могат да бъдат инсталирани в гаечен ключ, с помощта на ръчна обработка на резба и могат да бъдат монтирани на притежателя на печата на машина, за да използвате подходящи за обработка на мухъл,а не за SS.
Удобства : 2 елемента легирана стомана, направени UNS 10-28 американски стандарт умират резбонарезни инструменти струг модел инженер резба производител 100% качество и изцяло нов.

Основни свойства

Брой парчета:
2
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Номер На Модела:
HIM-UNS10-28
Тип:
Die
Предмет на:
UNS DIE
Спецификация:
UNS10-28
Материал:
Легированная стомана
БРОЙ:
2 елемента

Избор на купувачи