8 унции 8/18 хип-колба от неръждаема стомана мода преносим уиски, вино хип-колба мъжки мини стомна високо качество на алкохол алкохол гърне
New

8 унции 8/18 хип-колба от неръждаема стомана мода преносим уиски, вино хип-колба мъжки мини стомна високо качество на алкохол

BGN 42.40

В магазина

Изработена е от материал от неръждаема стомана 8-18, тази фляжка за хип-алкохол идеална за носене на вашия любим човек уиски, водка ,алкохол и така нататък.
Пакет фланела чанти
Внимание моля : вашата фляжка от неръждаема стомана, специално предназначени за превоз на алкохолни напитки. Колба от неръждаема стомана са проектирани с корпус коробчатой текстура, изглеждат много добре. Напълнете само тогава, когато възнамерявате да използвате фляжку. Флакони са напълно подходящи за това,за да вземе със себе си на къмпинг, туризъм или просто всяко събитие на открито.Ние използвахме много популярна тест течност, за да прекарат специален експеримент на нашите продукти.Към всяка колба отпечатано фирмено лого"Showing Fine".
Проверете стил на модела
Пясък и огледален стил
Корпус флакони е изработена от неръждаема стомана 8/18 с лазерен бесшовным покритие, капачка за покриване на цинковым сплав.Do не дръжте алкохол в колба по-дълго, отколкото в продължение на 3 дни.Изплакнете вътрешната част на чиста вода, преди да попълните колба за първи път. Важни неща, три пъти, този продукт е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 8/18. Всички поръчки ще бъдат изпратени в продължение на 2 дни, с изключение на настройки.
Фляжка от неръждаема стомана 8 унции : 100% чисто нов и високо качество. неръждаема стомана 8/18-това е хранителната материал, съдържание на никел и манган в допустимите граници. Той не трябва да се използва за напитки със съдържание на киселина, като плодови сокове и сърдечни напитки.
Има два стила, моля, моля, изберете една, когато правите поръчка. С подбрани по размер фланелевым чанта, тя е добре защитена от повреди. винаги опорожняйте колба след употреба и изплакнете с нея, преди да попълните.
Тържествено обяви : всички снимки са направени от истински продукти , и без разрешение е категорично забранено да използвате нашите снимки.

Основни свойства

Материал На Корпуса:
Метални
Тип:
Комплект
търговска марка:
showingfine
Номер На Модела:
YM68-803

Избор на купувачи