416G натурален Лабрадорит кристални обхват на топка изцеление A1
New

416G натурален Лабрадорит кристални обхват на топка изцеление A1

BGN 54.38

В магазина


* Можете да получите 15% отстъпка за доставка. въздушна доставка (въздушна доставка отнема около 15-20 дни,по-бързо, но по-скъпо)
3. Моля, изчакайте, докато всички търгове ще се изчерпи. * Върнати детайли трябва да бъдат в оригиналната опаковка & в как-потопен условия, не са износени или променени. най-бързият но много скъп)
4.
Доставка И Обработка На Товари
* Детайл ще бъде потопен от стълба на стълба на стандартен международен превоз на товари (с проследяване на номера). Аз съм готов да реши всеки проблем с моите клиенти.
Ако имате някакви въпроси относно поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с мен. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си възстановят разходите за доставка и да ви компенсира някои пари. Тези отговорности отговорност на купувача. Ако не можете да получите от мен отговор в продължение на 2 дни, това означава, че ние не можем да получите на вашата електронна поща. по-евтино и по-бързо)
2. Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.
* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само в случай, ако вие направите един общ плащане. Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва :
1. корабоплаването SAL (корабоплаването SAL отнема около 18-30 дни. След като направи, моля, пишете Ми за комбинирано фактури, ако аз още не е направила това.
Аз отговарям на имейли 7 дни в седмицата. Моля, уверете се, че адресът е" изпращане " на вашата сметка, набирателна е правилен. Подробности могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на за връщане на 100% . морска доставка (морска доставка отнема около 45-60 дни, ще е по-добре да не се избират морска доставка, ако нямате търпение да чака толкова дълго около 2 месеца.
Условия
Стоки се изпращат в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането.

Основни свойства

Материал:
Органичен Материал
търговска марка:
gagny
is_customized:
Yes

Избор на купувачи