Високо качество на сандалово дърво, тамян, 120 пръчки, ароматен дълготраен, йога, ароматерапия облекчава умора, приятен аромат
New

Високо качество на сандалово дърво, тамян, 120 пръчки, ароматен дълготраен, йога, ароматерапия облекчава умора, приятен аромат

BGN 31.92

В магазина

Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Хората си мислят, че сандалово дърво има ефект богатство .Голямо благодаря!
Само Споделяне :
1. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 15 дни от датата на подаване на поръчката.95 c ontent 90g около 120 пръчици тамян,
Всяка ароматна пръчка с дължина около 22 см, диаметър 2 мм
Няма Изкуствен Аромат
Никакво Животно Екстракт. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.
Ако имате някакви други въпроси за всеки от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.
Подходящ за домашна изследване или чай с лекота ролята на тревожност, древните Фармакопея смятат, че сандалово дърво притежава регуляцией емоционална функция , а самото дърво има известна степен на антигельминтного действия, ще ви донесе здравословни и екологично чисти домашна атмосфера . Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Основни свойства

Регионална Функция:
Китайски Тамян
Опаковка:
Опаковъчна Хартия
Вид Дървесина:
Сандалово дърво
Материал:
Дърво
Приложение:
Крайници
На Сцената На Приложение:
дневна
Воспользуйся:
Ароматен
Тип:
Пръчка Тамян
Класификация:
Сандалово дърво
Съдържание:
90 г, на около 100 пръчки тамян

Избор на купувачи