5J.JA105. 001 оригиналната гола крушка за BENQ MW621ST
New

5J.JA105. 001 оригиналната гола крушка за BENQ MW621ST

BGN 96.00
BGN 108.80

В магазина


Благодаря ви за посещението и успешно пазаруване. щедър запас ни позволява да организираме бърза пратка, обикновено поръчаните лампи могат да се изпращат в същия ден. Лампата плъзга с напредване на възрастта.Професионален Екип Сътрудничество. Нашият екип съветва ви искрено за данни лампи и да предложи добро съотношение между цена и качество,което да си струва парите.
Как и кога да се замени лампа на проектора
Може би е време да се замени лампа на проектора. Ние сме винаги готови да ви помогнат, ако се сблъскате с някакви проблеми. 001 гаранция : 180day място на произход : Китай (континентален) продължителност на живота : 2000-3000 Номинална мощност : UHP
На склад има над три хиляди различни стоки. Ние се занимаваме с лампи за проектори вече 10 години. За да докаже качеството на нашите лампи, ние можем да ви предложим 180-дневна гаранция от датата на фактурата за доставка,която може да направи живота свободен. В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните : изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в новата крушка и сменете корпуса и капака. Ние сме тук представяме това, което обикновено се продават :
1, Първоначално крушка с доставки жилище с неутрална опаковка
2, първоначално крушка с доставки жилище с първоначално опаковка
3, оригинален модул от производители
4, съвместим топчета изработени с импортированными горелки.
Контакти
Ако имате някаква молба, или искате да получите повече информация за нас, моля не се колебайте да се свържете с нас по Trademanager или изпратете писмо на електронната поща. Още един съвет, за да ви проекторная лампа служеше дълго, е да си миете филтъра проектор сгъстен въздух на всеки няколко месеца. Вие също трябва да се избягват екстремни температури-не оставяйте проектор в колата през лятото или при температура под 40 градуса.

Основни свойства

Номер На Модела:
5J. JA105. 001
търговска марка:
АВО

Избор на купувачи