Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNS 12-40 американски стандарт умре резбонарезни инструменти струг модел инженер резба производител
New

Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNS 12-40 американски стандарт умре резбонарезни инструменти струг модел инженер

BGN 7.98

В магазина

Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Удобства : 2 елемента легированная стомана направено UNS 12-40 американски стандарт умре резбонарезни инструменти струг модел инженер резба производител 100% качество и изцяло нов.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Висока твърдост и дълготраен печат могат да бъдат инсталирани в гаечен ключ, с помощта на ръчна обработка на резба и могат да бъдат монтирани на притежателя на печата на машина, за да използвате подходящи за обработка на мухъл,а не за SS.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Основни свойства

Брой парчета:
2
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Номер На Модела:
HIM-UNS 12-40
Тип:
Die
Предмет на:
ПЛАШКА UNC
Спецификация:
UNS 12-40
Материал:
Легированная стомана
БРОЙ:
2 елемента

Избор на купувачи