Оригинални висококачествени авточасти паркинг сензор 95096001 PDC сензор за контрол на разстоянията за паркиране сензор за Chevrolet G M Cruzez
New

Оригинални висококачествени авточасти паркинг сензор 95096001 PDC сензор за контрол на разстоянията за паркиране сензор за

BGN 9.00
BGN 11.04

В магазина


Ние ще ви върнем парите, ако се върнете на стоки в рамките на 15 дни от датата на получаване на iterms по някаква причина ,но купувачът трябва да се увери ,че върнатите стоки са в първоначалните условия,освен ако стоката е повредена или загубена,когато те се връщат ,купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно връщане на парите, купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.
Забележка : ние не носим отговорност за всякакви митнически такси и данъци върху вноса.
Обикновено Въздушна поща стълб кит (CPAM) струва около 25-40 дни в пътя си, моля,знайте, че това предварително и търпеливо чакайте, поради метеорологичните условия, времето може да бъде по-дълъг ,моля ,любезно изчакайте, благодаря!
Моля, не се колебайте да се свържете с Уенди ,можете да се свържете с моя trademanager ID : cn1510239052, за да ми изпратите съобщение директно. Пожелавам ви леки пазаруване тук и късмет!
Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчка .
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване на отделните страни, които могат да повлияят върху това ,колко бързо вашият продукт е тестван,Моля,обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси ,брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си, тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка .
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Име : Контрол На Разстоянието Паркиране / Парковочная Система
Артикул : 95096001
превозно средство, марка : Buick / Chevrolet / G M Cruzez
Разстояние за откриване на : 0,3-3,0 м
Дисплей работна температура : -20-70
Размерът на основната кутията : 8 X5 X4cm
Всички наши продукти подкрепа на едро за продажба, моля, свържете се с мен преди пускането на поръчки.

Основни свойства

На езика на osd:
Полски, Турски, унгарски, исландски, индонезийски, норвежки, булевский текст (холандски Южен Africa),Romanian,Macedonian,Danish,Slovenian,Russian,Thai,German,English,Japanese,Yiddish,Greek,Korean
Тип:
Невидим
Вид На Материала:
Пластмаса
Обхват На Разговор:
3m
търговска марка:
Heng-слушай
Името На Модела:
95096001
Автомобили:
Буицк, Шевролет, Джи-Ем

Избор на купувачи