4x мотоциклет етикет задържане детайл череп регистрационен номер винтове рамка болтове черно червено око
New

4x мотоциклет етикет задържане детайл череп регистрационен номер винтове рамка болтове черно червено око

BGN 5.00
BGN 5.70

В магазина

5% канадски тарифа (Стоката пристига) 0. 0% Германия процент (Стоката пристига) 11. На купувачите, може да трябва да плати цената за доставка за повторно изпращане на замененного на стоките.4% австралийски тарифа (Стоката пристига) 21. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците.
Това пластмасови череп с червени очи. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!
.
Държава срок на доставка в работни дни (без официални празници) от 5-7 8-11 12-14 15-19 20-22 работни дни + събота + неделя 5-9 10-15 16-20 21-25 26-30 процент на САЩ (Стоката пристига) 5. Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа е нормално. Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.
4 бр мотоциклет етикет задържане детайл обичай череп регистрационен номер на винтове, болтове дограма
Чисто Нов!!!
Материал : Пластмаса
Цвят : Черен
Количество : 4 комплекта
Размер : 23 мм (височина), 18 мм (широчина)
Диаметър на болта : 6 мм
Дължина на болта : 24 мм
Дайте на вашата етикет мотоциклет индивидуален вид за тези нови болтове регистрационен номер на Черно черепа. 9% Испания процент (Стоката пристига) 3.
Високо качество, дълготрайност
Лесен монтаж, висока ефективност
Пакетът включва :
4 x черен череп винтове
4 х болтове
8 x плоски шайби
4 x стопорные шайби
4 x стопорные ядки
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. 1% Франция процент (Стоката пристига) 10. Ако не можете да получите своите стоки по време, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време.

Основни свойства

търговска марка:
Автолидер
Тип Елемент:
Гайки И Болтове

Избор на купувачи