88 грама образци на минерали коралов планински кристал скъпоценни камъни
New

88 грама образци на минерали коралов планински кристал скъпоценни камъни

BGN 10.66

В магазина

Ако се нуждаете от доставка на EMS, моля, не се колебайте да се свържете с мен. Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на 100% връщане на парите. Моля, уверете се, че сте изпратили имейл на правилния адрес за електронна поща. Моля, изчакайте, докато всички търгове ще се изчерпи.
Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си възстановят разходите за доставка и да ви компенсира някои пари.
* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само в случай, ако вие направите един общ плащане. Ако не можете да получите от мен отговор в продължение на 2 дни, това означава, че ние не можем да получите на вашата електронна поща. Моля, уверете се, че адресът е" Ship To " в доверителна сметка е указана правилно.
* Можете да получите 15% отстъпка за доставка.
Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с мен. Обикновено той пристига в рамките на 30 работни дни. по-евтино и по-бързо)
2. най-бързият, но много скъп)
4.
Правила за връщане
* Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с мен веднага. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. След това, моля, пишете Ми на електронната поща за комбинирано фактури, ако аз още не е направила това. Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва :
1. доставка EMS (EMS отнема около 6-10 дни. Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.
Доставка И Обработка На Товари
* Детайл ще бъде потопен от стълба на стълба на стандартен международен превоз на товари (с проследяване на номера).
* Изпращам на стоки в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането.
Изпращам колети поща на Китай.
* Международни купувачи моля, обърнете внимание, че вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Основни свойства

Материал:
Органичен Материал
търговска марка:
gagny
is_customized:
Yes

Избор на купувачи