Китайски струнен музикален инструмент, erhu етническа Цигулка Wuyue Цигулка лук двухструнный с футляром
New

Китайски струнен музикален инструмент, erhu етническа Цигулка Wuyue Цигулка лук двухструнный с футляром

BGN 125.76

В магазина

Техника включват Хуа ин (слайдове), ру Хсиен (вибрато), Хуан ба (смяна на позиции) и т.
Коментари :
1. Освен обичайната техника поклона, използвана за повечето фигури, эрху също може да ощипать, обикновено с помощта на втория пръст на дясната ръка. Нашият работен график :
СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ НА АМЕРИКА : PM 6 : 00~AM 2 : 00
ФРАНЦИЯ : AM 2 : 00~AM : 10 : 00
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ : AM 1 : 00~9 : 00
ИСПАНИЯ : AM 2 : 00~AM : 10 : 00
ГЕРМАНИЯ : AM 2 : 00~AM : 10 : 00
О : AM 12 : 00~ PM : 8 : 00 ЧАСА
Бразилия : Ч. Искането за възстановяване трябва да бъде обработена възможно най-скоро. Кожата на питон придава эрху характерен звук. Лявата ръка на лявата ръка изневерява на тон на струните, като струна в нормални хармонични точки.
Връщане :
1.
3, нашата цената не включва данъци, ДДС или други скрити разходи. Ако сте начинаещ, който не знае как да играе в эрху, успокой се ! ние ще ви изпратим книга за самообучение (на английски език), както и cd-диск също ще inclulde. Можете да се свържете с нас, оставяйки ни съобщение на ;
2. Косата с лък коригирани така, че те леко разтворени. 10 : 00~AM 7 : 00
Русия : AM 5 : 00~PM : 2 : 00 часа
.по някаква причина, ако не сте доволни от детайли, ние приемаме рекламации и обмен в рамките на 7 дни след като сте получили вашия продукт, и ще трябва да понесат разходите за обратна доставка.
2, а Понякога доставката може да отнеме до 4-7 седмици се дължи на строга проверка по време на митническа проверка. Чин Диань, част, парче гъба, филц или плат, разположена между струни и кожата под моста, за да се подобри нейното звучене. Това създава суха, приглушен тон (ако выщипнуть някоя от отворените струни, звукът е малко по-резонансната), който понякога добре дошли в съвременни пиеси. Ако замяната не е налична, то ние ще ви възстановим парите с помощта на оригиналния метод на плащане.
4, цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Кожата, която е направена от питон.

Основни свойства

търговска марка:
ЦЕНТРАЛЕН ВРЪХ
Размер:
82cm
ГОРНИЯ МАТЕРИАЛ:
Дърво

Избор на купувачи