DSP контролер A11S/A11E за смилане на струг с ЦПУ/ гравера с ЦПУ, само на съединителната платка, монтажна такса
New

DSP контролер A11S/A11E за смилане на струг с ЦПУ/ гравера с ЦПУ, само на съединителната платка, монтажна такса

BGN 103.20

В магазина


Проблем Е И Обратна Връзка
•Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем, когато имате,ние се грижим за вашия проблем и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да го разреши.
Доставка
•Моля, отворете опаковката и проверете дали има някакви щети, преди подписването, Ако има някакви щети , моля, не се подпише и незабавно да се свържете с нас
•Изпращаме стоката по целия свят, но ако обича страната си строга, моля, свържете се с нас, преди да ви оферта за проверка на данни и да ги потвърди.
Плащане
•Ние признаваем кредитна карта, банката TT,западното връзка и т. Интелигентна памет обработка, поддръжка на защита от прекъсване на захранването и функциите на точка на прекъсване.
DSP контролер A11 S/A11 E за смилане на струг с ЦПУ/ гравера с ЦПУ, само на съединителната платка, монтажна такса
Тема : нов триосно режим на движение на лоста, за да се постигне цялостно контролиране с подкрепа и функции аларма грешки на шпиндела голям капацитет на устройство за съхранение, добра съвместимост диск U, бърза скорост на четене, сигурен и надежден диск-обработва Сащ за Подкрепа на интелектуална функция за проверка на файлове.
Правила за връщане
•Когато имате колет, и не са доволни от стоки или това е друг проблем, тъй като счупена, моля, уведомете ни причината за информация и подаване на снимки
•Всяка причина, която е необходима за пълно връщане на парите. Висока степен на защита от смущения се провежда множество тестове CE.
* Плащането се извършва в рамките на 48 часа след края на търга
* Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Дефинирани интерфейси o да предоставя на своите клиенти широка гама от платформи за разработка. Функцията за архивиране и възстановяване на настройките ви позволява да се предотврати загубата на важни параметри.
•Pls пишете ни, преди да искате да оставите всяка отрицателна обратна връзка
Контакти
* Добре дошли в Светът на клиентски заявки и въпроси, ние ще се опитаме да направим най-доброто до електронната поща на клиента за обратна връзка в рамките на 1-2 работни дни,ако не pls проверете пощенска кутия отново
* Удовлетвореност на клиента е важно за нас.

Основни свойства

Номер На Модела:
RichAuto A11
Ос:
3 ос
Устройство За Запаметяване На Файлове:
512М
Терминали Комуникация:
USB терминал, и на U-диск
Формат На Файла :
G код, PLT файлове
Език:
Английски
Режим на подкрепа с:
стъпков двигател
Интерполяционная функция :
линейна крива
Функция за регулиране на режещия:
ДА
Функцията За Управление На Шпинделем:
ДА
дисплей течни кристали:
128 точка * 64 точка

Избор на купувачи