Безплатна доставка на Едро 100 бр./лот 15x20 см ябълка, зелен цвят Drawable органза бижута опаковка сватбен подарък чанта и калъфи
New

Безплатна доставка на Едро 100 бр./лот 15x20 см ябълка, зелен цвят Drawable органза бижута опаковка сватбен подарък чанта

BGN 18.00
BGN 20.80

В магазина

Това може да продължи повече от 20 дни, Благодаря ви за вашето разбиране. ние ще ви изпратим пълно възстановяване, заедно с разходите за доставка, след като получим стоката. Но купувачът трябва да плати обратна доставка.
Коментари
Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи. изпращане на въздушна поща стълб кит нормално се приема в рамките на 15-45 работни дни, за да пристигнат.
Процесът На Закупуване
Доставка
1.
Безплатна доставка на Едро 100 бр. Most от нашите пакети са изпратени въздушна поща стълб в рамките на 3 работния ден, след като получим вашата компенсация.In обикновено ние ще изпратим колет по пощата в САЩ, това ще отнеме около 7-20 дни за пристигането си. надявам се да може да разбере !
ако имате някакви въпроси , моля, свържете се с нас . Благодарим ви! : )
Безплатна доставка на Едро 100 бр./лот 15x20 см ябълка, зелен цвят Drawable органза бижута опаковка сватбен подарък чанта и калъфи. Той защитава предмети от повреда при транспортиране.
Моля, проверете размера ясно на продукта , не искам да виждам лоша обратна връзка за размера, благодаря за вашето сътрудничество!
чантите са изработени ръчно, така че размерът ще бъде една малка грешка (0,2-0,5 см) - това е нормално ./лот 15x20 см ябълка, зелен цвят Drawable органза бижута опаковка сватбен подарък чанта и калъфи
Количество : 100шт
Цвят : ябълка, зелен цвят
Размер : 15 см х 20 см
Използвайте за : това е подаръчни торбички от органза 15х20см , които можете да използвате, за подаръци ,бижута,сухи цветя или други неща.
Условия За Продажба
Ако не сте доволни от стоката, по някаква причина, той може да бъде върнат в първоначалното им състояние в рамките на една седмица след получаването им. Понякога искаме стоки DHL или FEDEX безплатно за някои страни, ако поръчката е голям.

Основни свойства

търговска марка:
Коми
Тип Елемент:
Подаръчни торбички от органза
Размер:
15cmx20cm
Цвят:
Яблочно-Зелен Цвят
Материал:
Органза
използвайте за:
подарък, бижута, изсушени цветя, козметика, бамбук въглерод и др.

Избор на купувачи