Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNS10-40 американски стандарт Die Threading инструменти струг модел инженер резба производител
New

Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNS10-40 американски стандарт Die Threading инструменти струг модел инженер резба

BGN 7.98

В магазина

Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Удобства : 2 елемента легированная стомана направено UNS 10-40 американски стандарт Die Threading инструменти струг модел инженер резба производител 100% качество и изцяло нов.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Висока твърдост и дълготраен печат могат да бъдат инсталирани в гаечен ключ, с помощта на ръчна обработка на резба и могат да бъдат монтирани на притежателя на печата на машина, за да използвате подходящи за обработка на мухъл,а не за SS.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Основни свойства

Брой парчета:
2
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Номер На Модела:
МУ-ONS 10-40
Тип:
Die
Предмет на:
UNS DIE
Спецификация:
UNS10-40
Материал:
Легированная стомана
БРОЙ:
2 елемента

Избор на купувачи