Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH HHO Gengerator 150л / час за заваряване на метал, полиране или акрил
New

Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH HHO Gengerator 150л / час за заваряване на метал, полиране или акрил

BGN 878.00
BGN 944.00

В магазина

Има стандартен щепсел Великобритания, американски стандартен щепсел, Европейският стандартен щепсел и китайски стандартен щепсел за избора си.
Отполируйте акриловую и плексигласовую повърхност.
Условия За Доставка :
Свободна превоз на пратка на UPS или Fed Ex или TNT или DHL случайно според различни страни и параметри на услугата districs. Обратна връзка : моля, свържете се с нас преди да извършите или отрицателни, или неутрални коментари. осигурете колкото е възможно повече информация за проблема, с които сте се сблъскали; в. Ние сме професионален производител на газови генератори HHO. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка. Топли съвети : 1) Моля, обърнете внимание, че химическо вещество (Na OH прах) е установен стока по въздух shipent, така че ако машината идва по въздуха, прах няма да бъде включен в пакета. Според различен капацитет и на изхода на газ, ние имаме повече от 10 модела за избора си. За нас :
. Ако купувач се настоява на всеки точното експрес-курьере, разликата в цената на доставка трябва да бъде платена от купувача. Ако купувач се настоява на всеки точното експрес-курьере, Товарен друг ще трябва да заплатят от купувача. Ако имате нужда от занижени цена в търговската фактура, моля, уведомете ни предварително. 2) имаме демонстрационно видео, за да ви покаже как да използвате машината, включително решение и работа. 1) Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките., съгласно тарифа за цените перевозкы за доставка за различните страни и области. Но тъй като в вытяжном вентилатора има малък мотор, който е с магнитен и забранени за превоз по въздуха. 2) купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.
По-долу са дадени по-подробни данни за модели на брой BT-800 DFPH :
Снимки :
Спецификация :
Принцип на работа и приложение :
Заваряване на дребни метални детайли, включително, но не само това, тези златни и сребърни накити.

Основни свойства

Номер На Модела:
BT-800DFPH
Макс. Дебелината На Заваряване:
2мм
Номинална Мощност:
4200 мл
Размери:
52x31x54cm
търговска марка:
UKNOW
Тегло:
14kg
Номинална Работен Цикъл:
100%
Използването на:
HHO Генератор използван за заварка части от метал или полиране acrylic
Име:
HHO Генератор
Модел№.:
BT-800DFPH
Общата Мощност На Машината:
800 W
Входно Напрежение:
AC220V или AC110V + / -10%
Консумация На Вода:
45 мл/час
Разход На Разтворител:
5 мл/час
На Изхода На Газ:
150л / час
Основната расходный материал:
Водата
Други Консумативи:
NaOH или KOH
Температура на пламъка:
2800 градуса по Целзий

Избор на купувачи