ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ БОБИНИ ЗА ЗАПАЛВАНЕ НА МОТОРЕН ТРИОН ZENOAH ПОДХОДЯЩ ЗА КИТАЙСКИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ВЕРИЖНИ ТРИОНИ 2500 25CC
New

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ БОБИНИ ЗА ЗАПАЛВАНЕ НА МОТОРЕН ТРИОН ZENOAH ПОДХОДЯЩ ЗА КИТАЙСКИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ВЕРИЖНИ ТРИОНИ 2500 25CC

BGN 18.00
BGN 21.95

В магазина


Ако детайл DOA (dead пристигане), купувачите могат да се върнат в 14 дни, след това ние го замени с нов деталем след като получим точка на DOA. Купувачът трябва да се увери, че адресът за доставка е непогрешим.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!
1.всички резервни части са с гаранция от 2 месеца.
Всички стоки могат да бъдат върнати само за размяна. ние ще изпратим вън в рамките на 1 или 2 дни след подтверженной обезщетение . Купувачът е отговорен за цялата обратна доставка, включително DOA или дефектна връщане.адрес, на който да изпратим продукт, е получен от информация.
Бразилия / Южна Америка
Нормално, 14-28 работни дни, но понякога тя се приема до 45 дни, подходящи за изготовленному на поръчка разглеждане.Купувачите може да се наложи да плати цената за доставка за повторно изпращане на замененного на стоките. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. Директни продажби на фабриката : продукти с високо качество, гарантирано удовлетворение 100% , най-доброто обслужване на клиентите. Срокът за доставка е указана по-долу :
Държава
Прибл. Срок на доставка
САЩ
8-15 дни
Великобритания / Австралия
10-21 работен ден
Канада / Европа / Русия
Нормално, 14-21 работен ден, но понякога тя се приема до 30 дни подходящи за изготовленному на поръчка разглеждане.
Целият детайл идва с основна гаранция за продавачи 2 месеца, ако детайл личност на 2 месеца, а след това ние ще ви предложим замяна без допълнително заряжателя(включително такса за доставка) след като получим личност детайл.

Основни свойства

is_customized:
Yes
търговска марка:
ГРИЖА ЗА ДЖОНО
Номер На Модела:
2500
Тип:
детайли на градински инструменти
резервни части за верижни триони:
на бобината
Цвят:
Черен
детайли резачка:
Калъп за запалване
Материал:
Високо качество
Склад:
ДА
Цени на едро:
Да-Добре Дошли

Избор на купувачи