Супер PDR Paintless Dent Repair Tools Shop - високо качество пробив отстраняване PDR Инструменти Gold Tap Down Pen с 9 глави гумен чук
New

Супер PDR Paintless Dent Repair Tools Shop - високо качество пробив отстраняване PDR Инструменти Gold Tap Down Pen с 9 глави

BGN 15.00
BGN 21.92

В магазина


1бр Glod выстукивает надолу дръжката (от 9 глави) - - - - гумен чук 1pc
1) ние приемаме различните видове плащане. Над основният начин на плащане, можете да погледнете. 2) Aliepxress ще потвърди вашето плащане в рамките на 24 часа . 3)Всички поръчки ще се обработват в рамките на 2-3 работни дни след плащане на пътеката.
1)нормално е ние предлагаме безплатна превоз на препоръчана въздушна поща стълб на кит. Тук правим връзката по време на пристигането си предварително, за ваше сведение, моля, вижте, преди да направите поръчка. 2)повече от набор от инструменти, 2kg, ние обикновено използваме доставят грузя TNT, DHL, E-EMS, руски SPSR 3) Всички купувачи имат задължението да заплати на всеки един допълнителен данък върху вноса. Моля, обърнете внимание на това, когато правите поръчка.
1) Ако не ви харесва стоката, която сте купили, моля, платете на превоз и върнете ни го в продължение на 10 дни. Ние ще ви възстановим парите, след като ги получим. Моля, запазете опаковката, която няма да се отрази на нашата втората продажба. 2) Вашите положителни коментари са от ключово значение за успеха на нашия бизнес. Ние ви съветваме ви отнеме една секунда, за да ни оставят положителен отзив с общ подробно оценени на продажбите (DSR) 5. Ние благодарим предварително за отделеното време и искрено се надявам, че ще останете доволни от покупката си и нашите услуги. Ако не сте доволни от сделката : 3) моля, свържете се с нас веднага, преди да е неутрална или отрицателна обратна връзка, тъй като ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем да ви удовлетвори. Открит спор-не е най-добрият начин да се справят с проблема. Комуникация често е ключът към решаването на проблемите.

Основни свойства

търговска марка:
PDR
Материал Дръжка:
Дъвка
Приложение:
Чук За Забиване На Пирони
Номер На Модела:
СУ-049
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Характеристики:
Мултифункционален
Материал На Главата На Чука:
Дъвка
Тип Чук:
Выравнивающий чук
Тип Елемент:
Инструменти за ремонт на щетите от градушка
Състояние:
Чисто Нов С Високо Качество
Функция:
бескрасочный ремонт вдлъбнатини
функция 2:
бескрасочное отстраняване на пробив
Тип Елемент 2:
Инструменти PDR
Материал Чук:
Стомана

Избор на купувачи