JIGU BQ350AA PH06 за HSTNN-CB1A CBOX DB1A Q78C Q78C-3 Q78C-4 Q81C UB1A W79C-5 оригинална батерия за лаптоп Hp
New

JIGU BQ350AA PH06 за HSTNN-CB1A CBOX DB1A Q78C Q78C-3 Q78C-4 Q81C UB1A W79C-5 оригинална батерия за лаптоп Hp

BGN 61.00
BGN 72.66

В магазина


Може би не всички. Моля, уверете се, че посочения от Вас адрес е правилно и ток. Но продуктите трябва да бъдат върнати на 100% пълна, включително всички компоненти, оригинални кутии и опаковъчни материали, ръководства на потребителя и други аксесоари, предоставени от производителя. Не използвайте нестандартни намаление. Обратно на пратката компания C. преопаковане в оригиналната си опаковка : приложен всички първоначално полученото, включително и на всички ръководства и свързани с тях материали. Ние трябва да получат всички оригинални продукти, за да се справят с възстановяване или замяна. Продуктите трябва да бъдат върнати на 100% пълна, включително всички компоненти, оригинални кутии и опаковъчни материали, ръководства за потребителя, празни гаранционни талони и други аксесоари, предоставени от производителя. Такса за попълване на запасите може да се прилага в зависимост от състоянието на върнатия продукт.
100% оригинална батерия
100% гаранция изстрадана нормално, преди превоза
Можете да видите сравнение на снимки по форма на батерията и интерфейс захранване на батерията, за да определите вашите нужди в батерията.
Ако не можете да направите резервация, моля не резервирайте си. За адреса за доставка, клиентът е отговорен за това, за да ни предоставят точен и пълен адрес за доставка. Корекция на адреси след изпращане на пратката струва много скъпо и често невъзможен. Ние си запазваме правото да ви таксува 25%-ную такса за попълване на запасите за лошото качество на възстановяванията. Възстановяване отменени поръчки ще се възстановява при връщане на стоката в годно за продажба състояние. Поставете опакован продукт в защитна външна кутия.
Снимки просто за справка, на определен вид преобладава! Ако имате нужда от най-новите и актуални снимки, моля, свържете се с нас !
Поради транспортни проблеми на външен вид изделия може да има малки драскотини.

Основни свойства

търговска марка:
Джигу
Капацитет На Батерията:
>5001 ма
Тип:
Литиево-Йонна
Съвместим Марка:
HP
Напрежение На Батерията:
10,8 в
Номер На Модела:
Q78C Q78C-3 Q78C-4
Пакет:
ДА
Гаранция:
Гаранция 2 години
Пакет:
Индивидуална кафява неутрална кутия
Вид На Продукта:
Оригинална Батерия

Избор на купувачи