Коледен дървен под снимка фон, фон на фотографско студио семейство на новороденото домашен любимец подаръци бижута подпори XT-2661
New

Коледен дървен под снимка фон, фон на фотографско студио семейство на новороденото домашен любимец подаръци бижута подпори

BGN 18.00
BGN 25.60

В магазина


Нашият графичен дизайнер ще прави за вас, а след това аз ще публикуваме ви прави, за да потвърдите.смогите да бъде индивидуално към всеки размер 4.За полиестерни фон можете да го пере или глади, за да премахване на гънки,гънки и лесно се изхвърлят.
До : имам файлове можете да отпечатате веднага, като изпрати до вас?
А : Моля кажи ни размера, който искате.
Пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px,или разрешение не по-малко от 300 dpi, иначе печат ще бъде замъглено., Нашите дизайнери могат да проектират различни среди в съответствие с нуждите на всеки клиент.
Въпрос : Как можете да персонализирате фона на продажба?
А : можете да изпратите направени по поръчка на информация и размер на отдела ни за обслужване на клиенти чрез разговори или съобщения на поръчката.
Въпрос : колко време ще струва ми изпратите фон?
А : трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате. Ако имате нужда от потребителски фон, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият фон на първо място е насочена към новородени,деца, възрастни,празници,рождени дни,сватби и т. сплескани изпращане на фона на 3. максимална безпроблемна ширина 300 см
(други магазини : максимум може да се отреже 180 см по-голям е размерът на фона трябва да сращивать;)
Полиестер материал : по-дебел, максимална безпроблемна ширина 300 см, може да се пере и глади;всеки сгъваем, лесен за носене, икономична цена, най-добро качество!Може да се използва както за вътрешна, така и за работа на открито, стрелба;може да се използва и се съхранява в продължение на дълго време. Забележка Бразилия е 40-90 дни. F&Q Q : каква е разликата между тънък винилови(художествена тъкан) и полиестер?
А на : тънък винил материал : не водоустойчив;може да се използва само за вътрешни снимки;повече за еднократна употреба.
Въпрос : Как да се създаде фон, който да не се продава?
А : можете да изпратите снимки или идеи и размера на иска си към нашия обслужване на клиентите, и на нашите дизайнери ще се опитат да проектираме този фон за вас.

Основни свойства

Размер (мм):
4x6ft, 5x7ft, 5x5ft, 5x10ft, 6x10ft, 6x8ft, 7x10ft, 8x10ft, 10x10ft
Номер На Модела:
XT-2661
Стил:
Деца
Пакет:
ДА
търговска марка:
ХУАЙИ
Тип:
компютърен печат
Материал:
художествена тъкан

Избор на купувачи