Новост! 4 цвята 4 станции микро Регистрация сито печатна машина тениска на принтера натиснете обзавеждане на въртележката
New

Новост! 4 цвята 4 станции микро Регистрация сито печатна машина тениска на принтера натиснете обзавеждане на въртележката

BGN 1284.00
BGN 1366.48

В магазина

Микрорегистрация 4 карфиол 4 Станционная екранната преса
Този 4-цветен 4-Станционный ротационни экранный Съобщения може да зададете и четири екрана се плоча, той може да се върти независимо след инсталацията, което е на разположение за четырехцветной надпечатки и доказателства за дизайн на бизнес ситопечат.
Тази машина е продължение на надпечатки плосък екран натиснете, и може да се прилага към различни субстратам, нуждаещите се в надпечатке, особено на тениската. Тази машина има специален тиган за тениски, която е по-удобно и точно за настаняване при печат.
Дори, машината може да се приложи за отпечатване на екрана на дрехи, сплетенном, метал, хартия, тетрадки, пластмасова, дърво, стъкло, керамични плочки, кожата и различни плоски продукти, особено подходящи за малки предприятия и индивидуални печатен цех.
Основни характеристики :
1. рационална конструкция, лесна, по-практичен.
2. Моля, конструкция комбинации, запишете място, по-удобен за превоз.
3. машината е с изцяло метална конструкция,предварително електростатично пръскане и гальванизировать,здрав, ea сай за да почистите и никаква ръжда.
4. Цялото оборудване е опаковано, всички метални детайли отделно опаковани, което гарантира безопасността на продукта по време на транспортирането, особено подходящ е за износ.
5.ние доставяме видео инсталация, инструкции и пълен набор от инструменти за монтаж и ежедневната поддръжка.
Функции :
1. рамка за печат на екрана могат да бъдат роторны независимо, лесна работа, по-висока ефективност.
2. Супер уред подкрепа прави машината стабилизирани и балансирано.
3. уред за регулиране на двойно напрежение пролетта прави машината достъпна за рамката на екрана е различна тежест.
4. струбцину печки на екрана може да се движат нагоре и надолу, която може да бъде за всички видове субстрати в рамките на 3cm високо.

Основни свойства

Номер На Модела:
СН440
is_customized:
Yes
Материал:
чугун
търговска марка:
ЧЕОНЕТ
Тип:
Друго

Избор на купувачи