5x7ft (1. 5x2. 2m подгонянный) изображение честит Великден снимки декори цветна карикатура великденски яйца Снимка фон D-1118
New

5x7ft (1. 5x2. 2m подгонянный) изображение честит Великден снимки декори цветна карикатура великденски яйца Снимка фон D-1118

BGN 21.00
BGN 32.00

В магазина


Въпрос : Как да се създаде фон?
А : можете да изпратите персонализирана информация според номера на картинката тук.капка корабоплаването 6.Як, здрав, с ярък цвят, без шевове. Ако искате да получите пратката, моля, свържете се с нас, за да изберете бърза доставка
.
Въпрос : Как можете да персонализирате фона на продажба?
А : можете да изпратите направени по поръчка на информация и размер на отдела ни за обслужване на клиенти чрез разговори или съобщения на поръчката. добавете горен / долен джоб или дупка 2.За полиестерни фон можете да го пере или глади, за да премахване на гънки,гънки и лесно се изхвърлят. Африка, Южна Америка заема 25-60 работни дни.смогите да бъде индивидуално към всеки размер 4.
Пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px,или разрешение не по-малко от 300 dpi, иначе печат ще бъде замъглено. F&Q Q : каква е разликата между тънък винилови(художествена тъкан) и полиестер?
А на : тънък винил материал : не водоустойчив;може да се използва само за вътрешни снимки;повече за еднократна употреба.Благодарение на това, че той не отразява светлината, той е подходящ за вътрешна употреба.
Въпрос : Как да се създаде фон, който да не се продава?
А : можете да изпратите снимки или идеи и размера на иска си към нашия обслужване на клиентите, и на нашите дизайнери ще се опитат да проектираме този фон за вас.
Памук, Полиестер ( по-висока цена, моля, свържете се с продавача, ако искате )
Сравнете с художествен филтър фон, хлопчатобумажный полиестер моющийся, здрав, безшевни ,за многократна употреба,сгъваем,не показва, прозрачен и без бръчки!
Ако фонът е разхвърлян, можете да го хвърлят в пералната машина., Нашите дизайнери могат да проектират различни среди в съответствие с нуждите на всеки клиент.
Въпрос : колко време ще струва ми изпратите фон?
А : трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате.Ще има няколко гънки, когато отворите пратката, тя се нуждае от csutomer, да ходят на задната страна, за да премахнете морщину(не цялата).

Основни свойства

Стил:
Деца
Пакет:
ДА
търговска марка:
ХУАЙИ
Тип:
компютърен печат
Материал:
художествена тъкан

Избор на купувачи