(17 бр./лот) 300x400x2mm акрилно огледало декорация за баня по поръчка за произволна форма на пластмасови Пиърс стъкло можем да proofer
New

(17 бр./лот) 300x400x2mm акрилно огледало декорация за баня по поръчка за произволна форма на пластмасови Пиърс стъкло можем

BGN 79.84

В магазина

На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ако не разполагате с подходящи за вас продукти, или на начина на транспортиране, моля, свържете се с мен или оставете ми съобщение, аз ще ви отговоря, за първи път, благодаря!
2. Такива, като мобилен телефон, на екрана на телевизора всеки ден може да се види.,Ltd led тръби безплатна доставка на мебели аквариум процеса на DHL, Fedex, UPS China Post Mail Express Supply provision provide can cut into any size length Custom Arbitral shapeminimum quantity 20pcs Water Plumbing Traps маркучи полиметилметакрилат Пиърс стъкло ние можем доказване
Акрилно огледало, Долен материал PMMA, акрилни пластмасови огледалото вместо стъклени огледала, е качеството на светлината, не е лесно счупени и предимства лесна обработка, леко оцветяване, на динамиката на развитие се увеличава, се превърна в един вид технология в производството на лещи. може да се направи по различни изисквания.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Доставка :
Когато правите поръчка,Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за щети или загуба,и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. ние имаме гравиране машина лазер, можем според чертежи, проекти, за да се справят с всички графики.
Все пак, ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.
БЕЛЕЖКА :
1. акрил размер дебелина огледала (мм) : 0.

Основни свойства

Номер На Модела:
ТГц-ПЛЕКСИГЛАС-м2
Материал:
Пластмаса
Форма:
Площ
Име на продукта:
Огледало В Банята
Материал:
Акрил / PMMA
Размер:
300x400mm
Дебелина на:
2мм
is_customized:
Yes

Избор на купувачи