Безплатна доставка 003-120181-01 производител на съвместим гол проектор лампа (CB)е подходящ за КРИСТИ DS +26/DS + 300/DS +305/DS +305 W
New

Безплатна доставка 003-120181-01 производител на съвместим гол проектор лампа (CB)е подходящ за КРИСТИ DS +26/DS + 300/DS

BGN 70.00
BGN 80.00

В магазина

В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните : изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в нова крушка и сменете корпуса на лампата и капака.
Как и кога да се замени лампа на проектора
Може би е време да се замени лампа на проектора. Ние сме винаги тук, за да ви подкрепят, ако се сблъскате с някакви проблеми.
Условия за покупка на :
Гаранция : 180 дни от датата на фактурата за доставка
Начин на плащане : TT предварително, Западното връзка
Доставка : 2~3 дни след выскальзования банка или обезщетение
Повече детайли за осветителни тела за вашата помощ, pls проверяват следните изображения :
Нашата опаковка :
Защо да купите от нас
1.
Съвети за удължаване живота на проектора и лампата
Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да се удължи срока на експлоатация на лампата. За да докаже качеството на нашите лампи, ние можем да ви предложим 180-дневна гаранция от датата на издаване на фактурата за доставка,която може да ви накара да се наслаждавате на живота си свободни. щедър запас ни позволява да организираме доставка бързо, обикновено поръчаните лампи могат да се изпращат в същия ден.
Ние Ви препоръчваме да се обърнете към ръководството на потребителя, за да определите точните инструкции за вашия конкретен модел. Надеждна Corporation. Нашият екип по продажбите ще ви посъветва sincerly за данни на осветителни тела и предлага добра стойност,която си струва парите. Ние сме ангажирани проекционными лампи вече 10 години. Ние сме тук представяме това, което обикновено се продават :
1, Първоначално крушка с доставки жилище с неутрална опаковка
2, първоначално крушка с доставки жилище с първоначално опаковка
3, оригинален модул от производители
4, съвместим топчета изработени с импортированными горелки.

Основни свойства

търговска марка:
АВО
Номер На Модела:
003-120181-01

Избор на купувачи