Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNC от 1/4-20 американски стандарт умира ръчно резьбонарезной инструмент за ръчна дърворезба, метални заготовки
New

Безплатна доставка САМ 2 елемента качество UNC от 1/4-20 американски стандарт умира ръчно резьбонарезной инструмент за ръчна

BGN 6.38

В магазина


Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Характеристики На Продукта :
Легированная стомана made UNC от 1/4-20 american standard Die manual threading tools for САМ workshop hand threads making by die wrench. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Основни свойства

Посоката На Резби:
Правилно
Тип:
Die
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Брой парчета:
2
Номер На Модела:
HIM-UNC ОТ 1/4-20
Материал:
Легированная стомана
Предмет на:
ПЛАШКА UNC
Спецификация:
UNC от 1/4-20
Материал:
Легированная стомана
БРОЙ:
2 елемента

Избор на купувачи