5шт гореща камера EW-73B сенник за обектив обектив 67 mm на Canon EF-S 18-135 мм f / 3.5-5.6 IS STM обектив
New

5шт гореща камера EW-73B сенник за обектив обектив 67 mm на Canon EF-S 18-135 мм f / 3.5-5.6 IS STM обектив

BGN 13.00
BGN 14.54

В магазина

Ние с удоволствие приемаме поръчки от Европа, Северна Америка, Австралия и други страни, могат да се прилагат определени ограничения на страните.com пратката ще бъде изпратена Ви с препоръчана въздушна поща, която обикновено е 12 или 25 работни дни (почивните дни не са включени в комплекта), за да доставят ви я на ръце. Например : размер на резба на обектива Ø77 = 77 мм.
Пакет Са Включени :
5шт х сенник за обектив обектив
Плащането > можете да платите чрез simoneybookers, Visa, Master Card, банков превод, както и с помощта на избраните от вас дебитни карти. Размер на резба на обектива на вашата камера ще бъде отбелязана някъде в цевта на обектива или на вътрешната страна на съществуващата капак на обектива на камерата. Ако, обаче, всички допълнителни разходи, свързани с митническите органи и на общините, трябва да бъдат направени от клиента гаранция за > 12 месеца производство е гаранция за дефектни продукти (с изключение на предмети, повредени или неправилно използвани след получаване) Дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати на нас в рамките на гаранционния период (и на оригиналната опаковка).Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. подобрете качеството и контраста на снимките с помощта на тази сенници на обектива.Обратната връзка е много важна за нас. Купувачите трябва да плащат за стоки в рамките на 5 дни.
Подходящ За :
CAN0 N EF-S 17-85mm f / 4-5. Моля, позволете до 48 часа за подготовка за изпращане, въпреки че обикновено стоката се изпраща в рамките на 72 часа след потвърждаване на плащане. 6 IS USM
CAN0 N EF-S 18-135mm f / 3. Колкото повече купувате, толкова по-ниска е цената, която ще получите., или други данъци). Ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да законно да намали вашите вносни мита (или GST, или V. Ние предлагаме отгрузочный робот на купувача, който е поръчал на повече от една стока от един път с един сайт, за да спестите част от пощенските разходи.

Основни свойства

Съвместим Марка:
КАНОН
Номер На Модела:
5шт помещение EW-73B сенник за обектив обектив 67 mm
Пакет:
No
търговска марка:
икача
Модел:
Камера EW-73B сенник за обектив обектив 67 mm
да се прилага:
за обектив Canon EF-S 18-135mm f / 3.5-5.6 IS STM

Избор на купувачи