На мотоциклет за 2004-2005 Kawasaki ZX10R ZX-10R Black No Cut Frame Sliders crash Falling защита
New

На мотоциклет за 2004-2005 Kawasaki ZX10R ZX-10R Black No Cut Frame Sliders crash Falling защита

BGN 42.00
BGN 47.98

В магазина

моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Коментари :
Ако сте доволни от покупката и от нашето пълно обслужване, вашият коментар е много важно за нашия успех. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Телефонът е необходим за международна експресна доставка. Информация За Покупателях :
Ние се стремим да направим всичко възможно,за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси.
2)време за доставка :
Като правило, стоката ще бъде доставена след 6 работни дни от момента на ПЛАЩАНЕ пречистена дата.
Ако планирате да ни даде неутрална / отрицателна обратна връзка, моля, пишете ни незабавно за да можем да направи всичко възможно, за да разреши проблема си. Тези отговорности отговорност на купувача.аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката.
Предмет На Абу
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна.Ние подкрепяме нашия ангажимент превъзходно обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
1). за сигурна доставка. Моята цел е да се гарантира, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас.
Добре дошли в моя магазин!
Ако ви харесват, други, превоз, моля да ми кажете.Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с обща подробности звезда класиране на продажбите 5.

Основни свойства

Тип Елемент:
Защита От Падане
Името На Модела:
За 2004-2005 Kawasaki ZX10R
Вид На Материала:
Делрин
Тегло На Продукта:
0.5kg
търговска марка:
GFYSHIP
Височина На Продукта:
5inch
Широчина На Елемента:
6inch
Дължина На Продукта:
15inch
Вид На Продукта:
За 2004-2005 Kawasaki ZX10R

Избор на купувачи