Въглеродни влакна, винил кожа корица гвардия за ASUS X555LA X555 F555LA F555UA F554LA F555 K555 K555LD 15,6-инчов
New

Въглеродни влакна, винил кожа корица гвардия за ASUS X555LA X555 F555LA F555UA F554LA F555 K555 K555LD 15,6-инчов

BGN 24.00

В магазина


По-долу е даден урок за инсталиране на винилови стикери за кожата : може да се намери партньор за прилагане и ще стане по-лесно.Специален лаптоп въглеродни влакна, винил кожа на кутията гвардия за X555 LA X555 F555 LA F555 UA F554 LA F555 K555 K555 LD 15,6-инчов
(Не е подходящ и за други модели)
Когато правите поръчка, моля, оставете ми съобщение(модел лаптоп : ******).Лесно се нанася и лесно се отстраняват, не оставя лепкави следи.Благодарим ви.
Горното изображение е само за справка
защото при някои покровная кожата повече. аз наложим кожата на корицата в плик,че тя е имала някаква гънка .Ефектът може да бъде не същата, като в края на всеки, за да се установи кожата. набра чрез традиционната концепция за черупката защитно фолио, с помощта на нов южна корея внос на екологично чисти материали, имитация на текстури силна текстура, която носи естествен и удобен за сетивно удоволствие.Това не се отразява на теплопотери лаптоп.Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти, предлагани на пазара.
1, Тази позиция не е трудно случай. 1,сте проверили размера на кожата и дупка,дали тя е вярна.
INCLUD : горната кожа+ Кожа безеля екран+ около кожата на клавиатурата
не трябва да се режат
Хей, просто има един и същ шивач за вашата помощ, защото друг компютър на страната е различно,моля,погледнете тази картинка и проверете си. ( Уверете се, че температурата на топлина не е прекалено висока, защото това ще доведе до деформация на кожата) Това е ръчна изработка техническа работа. Кожата е много лека и тънка, тя няма да се увеличи теглото на лаптопа и неговата дебелина. Така че не забравяйте да държи кожата изравни. липсата на остатъци от лепило. изявление
Доказан Правообладателям
Ние стриктно контролират автентичността на нашите продукти, ако има някакъв продукт, се твърди, че нарушава вашите права на интелектуална собственост, моля да ни уведомите и ние веднага ще съответните списъци.

Основни свойства

Вид На Модела:
Твърд
Пакет:
ДА
Материал:
Винил
Пол:
Унисекс
търговска марка:
KH
Стил:
бизнес
Тип:
Лаптоп Замяна На Капака
Стил:
Етикети Върху Кожата

Избор на купувачи