fit литьевая форма на обтекатели за Yamaha YZF R6 07 08 черен мотоциклет обтекател комплект YZF 2006 2007 YT25
New

fit литьевая форма на обтекатели за Yamaha YZF R6 07 08 черен мотоциклет обтекател комплект YZF 2006 2007 YT25

BGN 537.00
BGN 584.00

В магазина

Ние подкрепяме нашия ангажимент превъзходно обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.
Ако планирате да ни даде неутрална / отрицателна обратна връзка , моля, незабавно ни пишете, за да можем да направи всичко възможно, за да разреши проблема. Моля, обърнете внимание на телефона при плащане.
Елате в нашия магазин !
Описание на продукта подходяща за : за YAMAHA YZF R6 2006 2007 година модел цвят : Резервни custom painted, по подразбиране е същата, като тази на снимката. Състояние : чисто нови резервни части резервни non-OEM и дупки, предварително обучени и материал : леене под налягане, ABS пластмаса
Снимки На Продукта
Технологичен процес за получаване на
Доставка
1) Корабни Компании :
Ние подкрепяме изпращане на"EMS "или"e-EMS" моля, оставете вашия пощенски код и номер на вашата поръчка.
Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз почтително Ви моля, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно изучавайки описанието и снимките, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията.Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.
Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас и ние ще направим всичко възможно, за да помогне.
Така че само трябва 21 работен ден ( около три седмици от място за поръчка до пристигането вашата врата). моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката. Тези отговорности отговорност на купувача.

Основни свойства

Тип Елемент:
Седалките И Декоративни Корнизи
Вид На Материала:
ABS пластмаса
Дължина На Продукта:
26inch
Името На Модела:
YZF R6 06 07 YT25
Височина На Продукта:
20inch
Тегло На Продукта:
8.4kg
търговска марка:
Миддейл
Широчина На Елемента:
22inch
Вашия Мотор Правят:
Yamaha

Избор на купувачи