Пластмасов външен екран сензор за термо hygro, дубликат част за метеорологични станции (предавател / сензор thermo hygro)
New

Пластмасов външен екран сензор за термо hygro, дубликат част за метеорологични станции (предавател / сензор thermo hygro)

BGN 10.00
BGN 12.14

В магазина


Този списък включва : 1 блок пластмасова външна капачка за термогигро сензор (на предавателя).

Приложение :
Той е подходящ за продукта, (както е показано на фигурата по-долу)
Плащане
· Моля, платете в рамките на 3 дни след търга.
· Моля, свържете се с нас за плащане, ако имате някакви проблеми.
Условия за продажба
* Положителна обратна връзка - това е нашият живот. Преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение. Ние се грижим за нашите уважаеми клиенти. Така че, ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага. Моля, дайте ни възможност да се реши проблема. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и се опитваме с всички сили да се решат тези проблеми. Оставяйки неутрална или отрицателна обратна връзка, вие не може да реши тези проблеми.
Детайли за доставка
· Вашият продукт ще бъде изпратен в рамките на 48 часа в работни дни, когато плащането на поръчката ще бъде извършено до 8 ч. PST всеки ден (без събота, неделя и празнични дни). Ако ще е изключение, ние ще ви уведомим.
* На купувача, като вносител, отговорен за плащането на разходите за митническото оформяне или на съответния данък.
За нас
* Добре дошли в нашия магазин. Ние сме специализирани в енергоспестяваща електроника : слънчев бойлер и контролери, помпени станции, слънчев контролер на батерията, инвертора, слънчева светлина и т.н. Моля, посетете ни по-често. Ние сме щастливи да работим с вас!
Контакти
· Цялата комуникация се осъществява чрез електронна поща и Али съобщение. Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо.

Основни свойства

Стил:
На Застояла Станция
Теория:
сензор за температура
Номер На Модела:
A3-WH-SP-TR03-1
Максимална Измерена Температура:
50°C-69°C
Размер На Дисплея:
7 Инча И По-Висока
Използването на:
Домакинство
Тип На Дисплея:
Цифров
търговска марка:
MI * SOL
Вид Хранене:
батерия АА

Избор на купувачи