PPCrafts 9 мм, 16 мм, 25 мм лента Petersham лента за направи си САМ момичета Hairbow сватбен подарък DecorationTape Безплатна доставка
New

PPCrafts 9 мм, 16 мм, 25 мм лента Petersham лента за направи си САМ момичета Hairbow сватбен подарък DecorationTape Безплатна

BGN 23.00
BGN 27.12

В магазина

Ние правим всичко възможно, за да се погрижат за всеки от нашите клиенти възможно най-добре.
При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите. Моля, изпратете ни съобщение или се свържете с нас по Trade Manager on line. За всеки отстъпка за доставка (ако е приложимо), моля, изчакайте, докато не бъде получен за сметка на продавача, преди да се правят плащания.
Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ние ще бъдем с вас, докато не сте доволни. Моля, любезно разберете, че е време за доставка на повече от вашия местен търговец на дребно.
Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след приключване на търга или последния закупени стоки 'комбинирано плащане/доставка". Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.
Ние ще ви възстановим парите за върнати стоки в рамките на 7 дни от получаването им по някаква причина.
Стоки, повредени или липсващи компоненти, не подлежат на връщане. Така че нормалното време за доставка :
Над 2kg отправленными детайли Ems курьерским(5-15 DAYS).
Раирана Лента Питерсхэма
50 ярда в цвят
Моля изберете желания цвят (Ите) и ни изпратете съобщение. Той е идеален за опаковане и производство на вашите занаяти, като лука и бретон за коса. Моля, уверете се, че имате достатъчно търпение, преди да поставите своите залози/поръчки.Много ви благодаря!.
Ние използваме стълб на кита, за да поставите вашия parl; като превоз на товари на Китай е толкова международен. Предаването ще бъде изпратена само след като плащането е ясно. тъй като цялата тежест е върху 2kg, не е в състояние да се изпрати с препоръчана поща до 1 парцелле.
САЩ : 2-4 седмици
О : 2-4 седмици
Европа : 3-5 седмици (Русия : около 3-5 седмици)
Въпреки това, понякога може да настъпи известно забавяне в митническото или извършване на доставката.

Основни свойства

Размер:
9MM, 16MM, 25MM
Вид На Продукта:
Лента
Модел:
Геометрична
търговска марка:
PPCrafts
Тип Тъкани:
Гросгрейн
Стил:
Това Е Една Страна
Номер На Модела:
10мм
Техника:
Пишеща машина
Материал:
100% Polyester
Ширина:
3 SIZES
Място на произход на стоките:
Zhejiang, Китай (Континентален)
is_customized:
Yes

Избор на купувачи